Спечелете 6 комплекта с козметика и таралежче от Бочко


Краен срок - 5 декември 2019

Деца на възраст от 0 до 10 г. участват Конкурса за детска рисунка „Играем заедно“. Детската рисунка за участие в Конкурса се предоставя от родител или настойник на детето чрез лично съобщение, изпратено до Организаторите на Фейсбук страницата на Бочко www.facebook.com/pg/bochko.bg .

Всички получени рисунки се преглеждат от Организаторите, след което се качват в Албума на Конкурса на Фейсбук страницата на Бочко www.facebook.com/pg/bochko.bg в срок до 10:00 ч. на следващия работен ден след изпращането им, с изключение на рисунките, съдържащи елементи от изброените в точка 4.4. на настоящите правила.

За публикуваните във Фейсбук страницата рисунки всеки потребител може да гласува чрез бутон „Харесвам“ до 5.12.2019 г. включително, с цел да бъдат определени и избрани 3 печеливши рисунки. Журито преглежда всички постъпили и одобрени рисунки и определя 3 печеливши, в срок до 15.12.2019 г. включително. На 16.12.2019 г. 6-мата печеливши участника (3 избрани от потребителите и 3 избрани от журито) се обявяват на Фейсбук страницата на Бочко.

Победителите в конкурса е необходимо да предоставят допълнителни данни за идентификация с цел да могат да получат своите награди. Организаторите предоставят уникален линк на всеки победител. Този линк отваря страница, на която победителят предоставя следните лични данни: име и фамилия, телефон, адрес за доставка. Предоставените данни ще  бъдат използвани с цел провеждане на настоящия конкурс. Попълвайки личните си данни в посочения уникален линк, родителят или настойникът потвърждава авторство на рисунката на детето, чието име и възраст са посочени.

Всички участници в Конкурса е необходимо да съхраняват оригиналните рисунки до обявяването на победителите в Конкурса. Победителите в Конкурса е необходимо да предоставят на Организаторите оригиналите на рисунките и да дадат изрично съгласие те да бъдат използвани за включване в дизайна на лимитирана серия продукти Бочко, включително да прехвърлят всички авторски права и други права на индустриална собственост върху Организатори Лавена АД и Лавена Мърчандайзинг ЕООД без допълнително възнаграждение.

Всеки Участник има право да се регистрира само веднъж. В случай, че Участник направи опит да манипулира по какъвто и да е начин компютърната система на Конкурса, Организаторите имат правото да го отстранят от участие.

Регистрацията за участие и самото участие в конкурса, както и спечелването и получаването на награди, не е обвързано с покупка на продуктите на Възложителите от Участниците и/или печелившите участници.

В Кампанията ще бъдат раздадени 6 комплекта с предметни награди – продукти и рекламни материали Бочко, описани в точка 5.3. от настоящите правила. До 4 рисунки ще получат допълнително ексклузивно отличие – ще се появят в дизайна на лимитирана серия продукти Бочко.

Предметни награди ще получат авторите на 6 рисунки, класирани на 1, 2 и 3 място от журито, както и класирани на 1, 2, и 3 място според броя харесвания на потребителите.

Предметните награди са продукти и рекламни материали Бочко  и представляват 6 комплекта, всеки на стойност между 10 и 20 лв. и включващ:
· 1 бр. Плюшен таралеж
· 1 бр. Течен сапун Бочко 410 мл
· 1 бр. Антибактериален гел Бочко 50 мл
· 1 пакет х 15 бр. Детски влажни кърпи Бочко
· 1 бр. Защитен крем Бочко 75 мл.

Пълният списък с печелившите се обявява на страницата на Бочко www.facebook.com/pg/bochko.bg не по-късно от 16.12.2019

Списъкът съдържа имена на участниците, съответстващи на информацията, предоставена при публикуване на рисунката за участие в конкурса.

Наградата се получава по куриер за сметка на Възложителя чрез посочения от печелившия Участник, телефон за контакт и адрес за доставка. Печелившият Участник следва да осигури и уговори удобен ден и час за доставка на наградата. Във всички случаи доставката следва да бъде направена от 09:00 до 17:00 часа в рамките на 3 работни дни, считано от уговарянето на удобен ден и час за доставка между куриерската фирма и печелившия Участник, само на територията на Република България.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара