Спечелете чанта с продукти и 40 комплекта ABCDerm от Bioderma


Краен срок - 15 декември 2019

До 15 декември 2019 г. регистрирайте в своя профил касова бележка от покупката на поне два продукта ABCDerm*, направена в периода  18 ноември  – 15 декември 2019 г. С тази покупка ще можете да участвате в седмични томболи за общо 40 комплекта с пингвинче по избор**  + комплект мини продукти ABCDerm (ABCDerm Gel moussant (45 мл) + ABCDerm Hydratant (15 мл) + ABCDerm H2O (20 мл)).

Трима от всички участници в кампанията “Спечелете с ABCDerm – грижа за здрава бебешка и детска кожа”, които са регистрирали касова бележка с поне два закупени продукта ABCDerm* в периода 18 ноември – 15 декември 2019 г., ще спечелят на томболен принцип комплект Чанта с продукти на BIODERMA** Тримата печеливши ще бъдат изтеглени и обявени на 16 декември 2019 г. в секция „Кампания” на сайта www.club-bioderma.bg. 

* В кампанията участват всички продукти ABCDerm. Промоционалните комплекти ABCDerm се считат за един продукт.

** Комплектът включва пингвинче по избор от следните варианти: капитан, пират, юнга, едноок + комплект мини продукти ABCDerm (ABCDerm Gel moussant (45 мл) + ABCDerm Hydratant (15 мл) + ABCDerm H2O (20 мл))

Тегленето на томболата за седмична и голяма награда ще се извърши по начин, който дава еднакъв шанс за спечелване на награда на всички участници, които отговарят на условието по чл. 3.

Касови бележки, които съдържат покупки на промоционални комплекти с участието на продукт ABCDerm*, също дават право на участие в томболата за една от наградите.

Ако регистрираната касова бележка не посочва ясно и недвусмислено, че участникът е закупил продукти ABCDerm*, участникът няма право да получи шанс за участие в томболата за една от големите награди в Кампанията. Участникът няма право и на каквито и да било претенции за компенсация от страна на BIODERMA България.

Ако регистрираната касова бележка съдържа покупка на различен продукт или продукти BIODERMA (освен ABCDerm*) и покупката отговаря на Общите условия на CLUB BIODERMA, участникът ще може да участва с покупката си в Програма Лоялност на CLUB BIODERMA, но няма да получи шанс за участие в томболата в Кампанията.

Ако регистрираната от участник касова бележка вече е била регистрирана от същия или от друг участник или не бъде одобрена от администратор на CLUB BIODERMA, участникът няма право да участва в томбола за една от големите награди. Участникът няма право и на каквито и да било претенции за компенсация от страна на BIODERMA България.

Един участник в Кампанията може да регистрира повече от една касова бележка с покупката на продукти ABCDerm*. Всяка регистрирана и одобрена от администратор касова бележка дава нов шанс на участника да спечели една от големите награди, описани в чл. 3.

Имената на печелившите участници в Кампанията, които получават комплект с пингвинче по избор** + комплект мини продукти ABCDerm (ABCDerm Gel moussant (45 мл) + ABCDerm Hydratant (15 мл) + ABCDerm H2O (20 мл)), ще бъдат обявени всеки понеделник в периода от 18 ноември до 15 декември 2019 г. включително на страницата „Кампании“ в CLUB BIODERMA.

Имената на трима от участниците в Кампанията, които получават голяма награда в рамките на Кампанията, ще бъдат изтеглени и обявени на 16.12.2019 г. на страницата „Кампании“ в CLUB BIODERMA.

Всички участници в Кампанията, които спечелят награда, ще получат имейл за това.

След получаването на имейла за награда, всеки печеливш участник разполага с 10 работни дни, за да влезе в профила си в CLUB BIODERMA и да попълни валиден телефонен номер, както и предпочитан от него офис на куриерска фирма „Спийди“, в който да получи своята награда от Кампанията.

Всяка награда от Кампанията се изпраща в рамките на 15 работни дни от момента на избора на офис на куриерска фирма „Спийди“, посочен от съответния печеливш.

В случай че победителят не предостави своите данни за връзка в посочения в т. 13 срок, той може да получи своята награда и след това, като куриерските разходи са изцяло за негова сметка. За да заяви изпращане на наградата след посочения по-горе срок, печелившият участник следва да изпрати имейл на адрес club@club-bioderma.bg.

В случай, че наградата не бъде потърсена от печелившия в рамките на 2 календарни месеца след спечелването ѝ, то той губи правото да я получи.

*В кампанията участват всички продукти ABCDerm. Минималната стойност на закупените продукти ABCDerm на един касов бон трябва да бъде минимум 18 лв. с ДДС.
**Комплектът включва пингвинче по избор от следните варианти: капитан, пират, юнга, едноок + комплект мини продукти ABCDerm (ABCDerm Gel moussant (45 мл) + ABCDerm Hydratant (15 мл) + ABCDerm H2O (20 мл))
***Всеки от комплектите е на обща стойност 95,90 лв. и включва: 1 бр. Чанта с включена постелка за повиване, 1 бр. ABCDerm Gel moussant 1 л, 1 бр. ABCDerm Н2О мицеларен разтвор 500 л, 1 бр. ABCDerm Hydratant 500 мл

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара