Спечелете уикенд в хотелска верига 'Лион' и всеки ден шоколадови бонбони Merci Petits


Краен срок - 6 декември 2019

Бонбоните Merci Petits са фини малки шоколадови бонбони с нова форма, визия и опаковка, в три различни варианта и вкус - шоколадова, хрупкава и млечна. Перфектни за повод и споделяне. Искаш ли да си спечелиш пакет от тях, или пък уикенд за двама? Ето как може да стане това!

Всяка сутрин ослепителните ни Блондинки ще ви разказват повече за новите шоколадови бонбони Merci Petits. Отговори ни на един-единствен въпрос - защо обичаш шоколадови бонбони Merci? Можеш да го направиш с коментар в ежедневния пост, който ще намираш във facebook страницата на Радио Fresh!, или пък с аудио файл до 30 сек., който да ни изпратиш на igra@radiofresh.bg. В имейла трябва да добавиш своите имена и телефон за връзка, както и изрично съгласие името ти да бъде оповестено публично в случай на спечелване на награда. Имейли без това съдържание няма да участват в жребия.

Всеки, изпратил свой аудио запис или описал във facebook причината да харесва бонбоните Merci, ще участва в жребия за дневната награда - опаковка с трите нови завладяващи вкуса на Merci Petits. А всеки понеделник, един от всички, участвали в играта предходната седмица, ще печели голямата седмична награда - уикенд за двама в хотелска верига "Лион"!

Merci Petits шоколадова колекция - цветен микс от 7 фини, малки шоколадови бонбони Merci с вкусове: кафе и сметана, млечен шоколад, лешник и бадем, хрупкав бял шоколад, тъмен шоколад, какаов крем, хрупкава нуга, 21 броя в пакет.

Merci Petits хрупкава колекция - комбинация от 4 вида хрупкави, малки Merci шоколадови бонбони с вкусове: тъмен с бадеми, хрупкав бял шоколад, лешник и бадем, хрупкава нуга, 21 броя в пакет.

Merci Petits млечна колекция - цветен микс от 4 вида малки Merci шоколадови бонбони с вкусове: кафе и сметана, млечен шоколад ,какаов крем и тъмен шоколад, 21 броя в пакет.

От малка провинция в Германия, повече от 100 години продуктите на August Storck KG озаряват ежедневието на хората в над 100 държави.

Бонбоните Merci, произведени в Германия от семейната компания August Storck KG, са популярен продукт не само в европейските страни, но и навсякъде по света. Всичко това се дължи на високото качество, уникалността на производствените техники, индивидуалния подход, естествените съставки и изисканата опаковка.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара