Спечелете 3000 стъклени купички с Кравичка


Краен срок - до изчерпване на количествата

Промоцията стартира на 21.10.2019 г. и продължава до изчерпване на количествата на участващите опаковки на пазара, съответно до изчерпване на наградите.

Организаторът не носи отговорност за предоставяне на награди, съгласно Част 9, след като наградите са изчерпани, независимо от това, че след това в търговската мрежа биха могли да се намират участващи опаковки, (както са посочени в част 6 по-долу).

В промоцията участват следните продукти на „ЗАХАРЕН КОМБИНАТ – ПЛОВДИВ” АД, наричани по-долу „участващи опаковки“:

–  Обикновени бисквити само с краве масло 130 гр.

Участващите опаковки ще бъдат обозначени с промоционален дизайн на опаковката с надпис „Промо / Спечелете 3000 награди”.

Наградите, които ще бъдат раздавани по време на промоцията, са следните:

Стъклена купа с Кравичка - 3 000 броя  

Оригинална стъклена купа с логото на Обикновени бисквити само с краве масло 130 гр.

След закупуване на участваща в промоцията опаковка, вижте стикера на нея и/или на www.samosmaslo.com. На всяка промоционална опаковка има стикер със скреч лента, съдържащ  промо символ – една от буквите в думата МАСЛО.

Изтрийте скреч полето. Открийте и съберете петте отделни букви, които да съставляват думата МАСЛО (по 1 стикер с „М“, 1 стикер с „А“, 1 стикер с „С“, 1 стикер с „Л”, 1 стикер с  „О”). След като имате петте символа,  регистрирайте уникалния код  под буквата „О” на www.samosmaslo.com. Първите 3 000 изпълнили тези две условия ще получат награда – Стъклена купа с Кравичка.

Запазете петте стикера с оригиналните промо опаковки, на които са залепени и при доставка на наградата до победител, комплектът букви трябва да се върне, като доказателство за достоверност на участника.

Всеки участник в играта има право на неограничен брой участия, т.е. може да спечели повече от една награда по време на промоцията.

Участието в играта е обвързано с покупка.

За да получите награда, трябва да съберете пет стикера заедно с оригиналната промо опаковка, на която са залепени, на участващите Обикновени бисквити само с краве масло, с отпечатани на тях букви, съставляващи думата МАСЛО, изтрили сте покритието под буквата „О”, регистрирали сте кода на www.samosmaslo.com и сте от първите 3 000 изпълнили тези условия, при наличност ще получите нашата награда – Купа с Кравичка.

За целите на промоцията Организаторът е осигурил специален и-мейл: game@crystalbg.com,  на който можете да зададете вашите въпроси, ако имате такива.

При получаване на наградите печелившите са длъжни да удостоверят с документ, че имат навършени 18 години към 21.10.2019 г.

Наградите се предоставят на участници, имащи право на участие в промоцията срещу валидни печеливши стикери в комплект от 5 бр., само ако буквите (М, А, С, Л и О) са отпечатани от Организатора на оригинални стикери със скреч ленти върху участващите опаковки.

Промоционални стикери, които са нечетливи, деформирани, променени, дублирани, фалшифицирани, подправени или съдържат печатни, производствени или други грешки и дефекти, включително манипулация на стикера, се считат за невалидни и се обезсилват.

На стикера, след изтриване на скреч лентата трябва ясно да се вижда отпечатаната буква.

Наградите се предоставят само срещу пълен комплект от 5 валидни стикери, с оригиналната промо опаковка, на която еса залепени, формиращи думата МАСЛО.

ЛИНК за участие

3 Коментари

  1. Спечелих 2 купички и още си чакам наградата.

    ОтговорИзтриване
  2. Спечелих от играта две от купичките. Обади ми се служител от фирмата че,ще бъдат доставени от куриерска фирма. Но при доставката купичките бяха счупени. Бих желала да знам в този случай какво се прави.

    ОтговорИзтриване
  3. Аз също имам спечелена купичка и още не ми е доставена.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара