Спечелете компютър G:Rigs, монитори, столове, слушалки, клавиатури


Краен срок - 14 февруари 2020

За периода на Играта са предвидени 101 награди за 101 печеливши участници, както следва:

1 брой компютър G:Rigs
2 броя монитора Acer
3 броя стола Cougar
4 броя слушалки Logitech G
5 броя клавиатри Cougar
6 броя мишки Razer
7 броя мишки Cougar
8 броя слуашлки Cougar
9 броя мишки Logitech G
10 броя пада Logitech G
18 броя микрофона Trust Gaming
28 броя пада Trust Gaming

Едно физическо лице (участник) може да спечели само една награда.
Наградата се предоставя във вида, в който е обявена. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

Участието в Играта не е обвързано с покупка на продукт, нито със заплащането на такса.
Право на участие има всяко физическо лице на възраст над 14 години с местонахождение в България, регистрирало се в Платформата. В случай, че дадено лице или участник достъпи, използва и/или се регистрира в Платформата, то Организаторът счита, че то има навършени 14 години.

Всяко физическо лице може да участва в Играта само с една регистрация в Платформата и посредством само един активен свой профил в съответната социална мрежа, описана в т.8.1.4.

В игрите не могат да участват лица, работещи за “Лаптоп.бг” ООД, както и членовете на техните семейства: деца, родители, съпрузи.

Лица, включили се след изтичане на срока на Играта, няма да бъдат считани за участници и техните имена няма да бъдат включени в жребия.

Тегленето на печелившите участници ще се състои на 28.02.2020 г.
Тегленето се извършва на лотариен принцип, автоматично посредством Платформата, в присъствието на представители на Организатора.

Имената на спечелилите участнице ще бъдат публикувани в Youtube канала на Десктоп.БГ: https://www.youtube.com/channel/UCTyMmBZhH2aSFe5ZRTIUQ6A в 12.00 часа на 28.02.2020 г.

Печелившите участници ще бъдат известени и с уведомително съобщение, изпратено на електронния адрес, посочен по време на тяхната регистрация в Платформата, в отговор на което съответният участник следва да потвърди наградата си като представи допълнителни свои данни, необходими за доставка на спечелената награда: имена, телефон за връзка и адрес за доставка.

ЛИНК за участие

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара