Спечелете 2500 ваучера по 100 лв. от Coca-Cola и Opticlasa


Краен срок - 25 ноември 2019

„Участващи опаковки“ са бутилки Coca-Cola, Coca-Cola Без Захар, Fanta портокал, Fanta лимон и Sprite от  250 мл с промоционални етикети.

Награди от томбола на сайта www.mypromocc.bg -  2 510 ваучера, всеки на стойност 100 лв

С ваучерите може да се пазарува онлайн на www.opticlasa.com, както и в магазините на “Opticlasa“ с адреси:

Opticlasa София, Paradise Center, бул. „Черни връх“ 100, Ниво 0
Opticlasa София, Serdika Center, бул. „Ситняково“ 48, Ниво 0
Opticlasa София, The Mall, бул. „Цариградско шосе“ 115, Ниво 0
Opticlasa София, Mall of Sofia, бул. „Александър Стамболийски“ 101, Ниво 1
Opticlasa София, Bulgaria Mall, бул. „България“ 69, Ниво 0
Opticlasa София, Park Center, бул. „Арсеналски“ 2, Ниво 0
Opticlasa София, Outlet Mega Mall, бул. „Царица Йоанна“ 15, Ниво 0
Opticlasa София, Sofia Outlet Center, бул. „Цариградско шосе“ 92А, Ниво 1
Opticlasa София, Outlet City Tower Бизнес Център, пл. Македония 2
Opticlasa София, Outlet, ул. „Граф Игнатиев“ 41-А
Opticlasa София, Outlet, ул. „Солунска“ 37
Opticlasa София, бул. „Витоша“ 40
Opticlasa София, ул. „Алабин И. Вл.“ 31
Opticlasa София, ул. „Солунска“ 14
Opticlasa Пловдив, Plovdiv Plaza Mall, ул. „Георги Странски“ 3, Ниво 0
Opticlasa Пловдив, Mall Plovdiv, ул. „Перущица“ 8, Партер
Opticlasa Пловдив, ул. „Княз Александър ׀-ви“ 8
Opticlasa Варна, Delta Planet Varna, бул. „Сливница“ 185, Ниво 0
Opticlasa Варна, Grand Mall Varna, ул. „Академик Андрей Сахаров“ 2, Ниво 0
Opticlasa Варна, Mall Varna, бул. „Владислав Варненчик“ 186, Етаж 0
Opticlasa Бургас, Galleria Burgas, ул. „Янко Комитов“ 6, Ниво 0
Opticlasa Бургас, Burgas Plaza, бул. „Транспортна“, Ниво 0

Закупете бутилка 250мл от участващите опаковки. Отлепете етикета на бутилката 250мл и ще откриете:

    уникален код, който може да бъде регистриран на сайта www.mypromocc.bg, както и във Viber чат-бота на Кока-Кола. С необходимия код, съгласно правилата на промоцията, публикувани на www.mypromocc.bg и www.coca-cola.bg, за участие в томболата за описаната награда в т. 7.1. Точният брой кодове, необходими за участие в томболата за нарадите от т. 7.1, е описан в т. 8.2.2

Регистрация: за да участва в тегленето на томболата, Участникът в Промоцията е необходимо:

        да въведе номер на мобилен телефон (08x 1234567) при участие на сайта www.mypromocc.bg. Задължително е Участникът да регистрира своя актуален персонален номер на мобилен телефон, на който може да бъде открит при спечелване на награда.
        Или да има инсталирана платформата Viber, за да регистрира кода си в официалния чат-бот на Кока-Кола
        При регистрация от Участниците ще бъде поискано да се съгласят с Условията за участие в промоцията и изложеното в Уведомлението за защита на личните данни, което се удостоверява с направена отметка в съответното поле, че са прочели и са съгласни с Условията за участие в промоцията и изложеното в Уведомлението за защита на личните данни.

За да бъде допуснат за участие в промоцията за спечелване на награда, Участникът трябва да е в необходимата възрастова група за участие. За да вземе участие в тегленето, Участникът трябва да регистрира минимум 1 код от участващите опаковки и автоматично разбира дали печели една от следните награда:

    Награда:

Ваучер за покупка на стойност 100лв.

В Промоцията няма ограничение на брой регистрирани промоционални кодове. Всеки спечелен ваучер на стойност 100 лв. може и да бъде взет веднага от печелившия участник.

При спечелване на 1 награда от Промоцията Участникът ще бъде помолен да въведе следните данни – две имена и град, тъй като тези данни ще бъдат използвани за предоставяне на награда от Промоцията, в случай че въпросният Участник спечели такава. Организаторът и Администраторът на Промоцията не носят отговорност, ако печеливш Участник не получи наградата си вследствие на грешни, непълни или неточно посочени имена и телефонен номер.

При спечелване на повече от 1 награда от Промоцията Участникът ще бъде помолен да въведе следните данни – три имена,ЕГН и адрес, тъй като тези данни ще бъдат въведени в базата на данни на Организатора за целите на изпълнение на данъчни задължения.

Ако потребителят регистрира печеливш код, той ще бъде уведомен веднага със съобщение на сайта www.mypromocc.bg или във Viber чат-бот на Кока-Кола „Честито, ПЕЧЕЛИШ!”. Ако потребителят регистрира непечеливш код, той ще бъде уведомен веднага със съобщение „Опитай пак“. Участниците трябва да имат 16 навършени години или по-големи, за да вземат участие в промоцията.

При регистрация на код в сайта www.mypromocc.bg или в платформата Viber на чат-бота на Кока-Кола, Участникът автоматично разбира дали печели награда, описана в т. 7.1. Ако регистрира код, който е печеливш, Участникът в Промоцията получава ваучер под формата на уникален цифров код чрез смс на посочения от него телефонен номер. Ваучерът е на стойност 100 лв с ДДС и може да се използва за покупка в магазините на “Opticlasa”, посочени в т. 7.1, както и в онлайн платформите за пазаруване www.opticlasa.com в съответствие в условията им за ползване. Ваучерът е предназначен за покупка еднократно, което означава, че участникът спечелил ваучер трябва да използва ваучера наведнъж като може да го използва за продукти на стойност под 100 лв, както и да комбинира няколко ваучера или да доплати, в случай, че покупката е над 100 лв.

Награди-ваучери, които не са използвани от печелившия (ите) за покупка до 31.12.2019 г. ще се считат за нежелани и печелившият (ите) губи право да ги ползва.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара