Спечелете спа уикенди, куфари, чаши, несесери, рингове за телефони, запалки


Краен срок - 30 ноември 2019

Програмата стартира на 10-ти октомври 2019 г. и ще продължи до 30-ти ноември 2019 г. Крайната дата, до която ще се приема регистрация на уникален код, чрез регистрация в сайта www.igraskod.com или чрез изпращане на SMS на номер 1711 , е 30-ти ноември 2019 г. Крайният срок за изпращане и получаване на наградите е 30-ти декември 2019 г. След 30-ти ноември 2019 г. участващи скреч карти могат да бъдат предлагани в търговските обекти до изчерпване на количествата, но Организаторът няма да носи отговорност за предоставяне на награди.

В програмата „Спечели с Merilyn”, участват всички разновидности на цигари Merilyn. На всяка скреч карта има уникален код на латиница, който потребителят може да регистрира. За да участва за теглене на големите награди, потребителят следва да регистрира 1 код, съгласно правилата по-долу.

Всяко физическо лице, което е навършило 18 год., може да участва в програмата „Спечели с Merilyn”. Служителите на “КТ Интернешънъл” ЕАД, както и членовете на техните семейства и лица под 18 години, нямат право на участие. С включването си в програмата, участникът приема и се задължава да спазва изцяло условията.

При покупка на кутия Merilyn (всички разновидности) Вие получавате скреч карта и може да спечелите моментна награда:

* Пътнически куфар American Tourister
* Чаша “TO GO”от бамбук
* Несесер
* Аксесоар – ринг за телефон
* Запалка,

в случай, че след изтриване на посоченото в скреч картата място съберете три еднакви символа.

На лицето на всяка скреч карта има отпечатан уникален код, съдържащ цифри и букви на латиница. Потребителят трябва да регистрира уникалния код на www.igraskod.com или чрез изпращане на SMS на номер 1711. (Цена за SMS към А1 и VIVACOM е 0,25 лв. без ДДС и 0,24 лв. без ДДС за абонати на Теленор). След регистриране на кода на www.igraskod.com или чрез изпращане на SMS на номер 1711 и ако този код е валиден и уникален (т.е. да не е бил регистриран в системата до сега), потребителят ще получи обратно съобщение, което обявява дали потребителят има възможност да участва за големите награди - СПА уикенд за двама в Arte SPA & Park Велинград

За регистрацията на валиден и уникален код на www.igraskod.com и след съгласие с официалните правила за защита на личните данни, в диалогов прозорец потребителят ще бъде помолен да въведе своя телефонен номер. Участникът следва да изпрати свой валиден телефонен номер. При невалиден телефонен номер или номер на трето лице, участникът се дисквалифицира от участие. За изпратени невалидни телефонни номера или номера на трети лица, Организаторът не носи отговорност.

За участие в тегленията за големите награди (10 броя СПА уикенди за двама в Arte SPA & Park Велинград) в програмата „Спечели с Merilyn”, потребителят трябва да регистрира по време на кампанията поне 1 уникален код и за него да получи съобщение, че има възможност да участва за големите награди.

Един участник може да участва в програмата с неограничен брой уникални кодове.

В една регистрация ще може да бъде вписван само един уникален код.

Ако участник е регистрирал един или повече кода в кампанията, за който код е получил съобщение, че има възможност да участва за големите награди (10 броя СПА уикенди за двама в Arte SPA & Park Велинград), той участва в автоматичното електронно теглене и има възможност да спечели само една от големите награди - СПА уикенд за двама в Arte SPA & Park Велинград, без значение че е регистрирал повече кода от необходимите за спечелване на телефона или паричната награда. Колкото повече кода регистрира един участник, толкова шансовете за спечелване на една от големите награди е по-голям.

МОМЕНТНИТЕ НАГРАДИ се раздават по следния механизъм: Всеки потребител получава скреч карта при закупуване на кутия The King по избор. При съвпадение на три символа на скреч полето, потребителят получава изобразената награда. Наградите се взимат от търговския обект, от който е закупен продуктът.

ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИТЕ се разпределят измежду всички изпратили поне един брой валиден и уникален код в периода 10-ти октомври – 30-ти ноември 2019 г., чрез регистрация в сайта www.igraskod.com  или чрез изпращане на SMS на номер 1711, за който код са получили съобщение, че имат възможност да участват за големите награди.

Тегленето на ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИ се извършва чрез автоматично електронно теглене, което ще се проведе между 2-ри – 8-ми декември 2019 г. в присъствието на нотариус.

Всички участници, спечелили голяма награда, ще бъдат уведомени чрез телефонно обаждане и печелившите участници ще бъдат помолени и да потвърдят данните за получаване на наградата, а именно: име, фамилия, точен адрес и година на раждане.

Печелившите участници следва да предоставят лични данни за идентифициране и получаване на наградата. Нужните данните са име, фамилия, година на раждане, точен адрес за доставка на наградата и се събират чрез обаждане на предоставения от участника телефонен номер. Организаторът ще се свърже с печелившия участник в максимално кратък срок за събиране на данните Наградите се изпращат чрез куриерска служба на седмична база. Краен срок за доставка на наградите е 9-ти септември 2019 г. Наградите ще бъдат доставяни в работни дни, от 09:00 до 17:00 часа. При доставката, всички печеливши участници се задължават да предоставят на куриерите печелившата карта като доказателство, както и да предоставят на куриерите документ за самоличност. Наградите се предоставят лично на спечелилия участник, само ако спечелилият участник представи документ за самоличност и от представения документ за самоличност се установи, че той е поне на 18 г. В случай, че участникът е на възраст под 18г., няма право да получи наградата. Ако той/тя не присъства на посочения адрес, куриерите оставят бележка с адрес, от който спечелилият може да вземе пратката в седем дневен срок.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара