Спечелете уикенди за двама, чаши и bluetooth колонки от Захарни Заводи


Краен срок - 1 декември 2019

Участието е обвързано с покупка на продукти на „Сладки времена“, “Ментина” и “Лукчета” на стойност минимум 2 лв.

Списък с продукти, участващи в промоцията:

      ЛУКЧЕТА

1      Лукчета Класик    1 кг
2      Лукчета Класик    85 гр.
3      Лукчета Билкови  1 кг
4      Лукчета Билкови  500 гр.
5      Лукчета Билкови  85 гр.
6      Лукчета Евкалипт 1 кг.
7      Лукчета Евкалипт 85 гр.
8      Лукчета Медени  1 кг.
9      Лукчета Медени  85 гр.
10    Лукчета Грейпфрут 1 кг.
11    Лукчета Грейпфрут 85 гр.
12    Лукчета Джинджър 1 кг.
13    Лукчета Джинджър 85 гр.
14    Дъвчащи Лукчета билкови          1 кг.
15    Дъвчащи Лукчета билкови          85 гр.
16    Дъвчащи Лукчета джинджър      85 гр.
17    Чай Лукчета бронхо        24 гр.
18    Чай Лукчета лайка&мента          24 гр.
19    Чай Лукчета мента&лимон        24 гр.
20    Чай Лукчета успокоителен          24 гр.
21    Чай Лукчета джинджър    24 гр.

      СЛАДКИ ВРЕМЕНА

1      Локум Сл. Времена нар  30 гр.
2      Локум Сл. Времена тунк.мента 30 гр.
3      Локум Сл. Времена фил.бадем  30 гр.
4      Локум Сл. времена Цветен        140 гр.
5      Локум Сл. вр. Обикновен    140 гр.
6      Локум Сл. времена Мента          140 гр.
7      Локум Сл. времена Нар  140 гр.
8      Локум Сл. времена Ягода 140 гр.
9      Локум Сл. времена Пъпеш          140 гр.
10    Локум Сл. вр. Портокал  140 гр.
11    Локум Сл. вр. Сметана    140 гр.
12    Локум Сл. вр. Медовина 130 гр.
13    Сусамова халва Сл. вр.    180 гр.
14    Сл. халва Сл. времена      180 гр.
15    Сл. халва Сл. времена с какао  180 гр.
16    Сл. халва Сл. времена      280 гр.
17    Сл. халва Сл. времена какао      280 гр.
18    Сл. халва Сл. времена /вакуум/ 400 гр.
19    Сл. халва Сл. времена /мет.кут./  420 гр.

      МЕНТИНА

1      Ж.Б.Ментина          90 гр.
2      Ж.Б.Ментина ягода 90 гр.
3      Ж.Б.Ментина портокал    90 гр.
4      Ж.Б.Ментина касис 90 гр.
5      Ж.Б.Ментина микс    90 гр.
6      Ж.Б.Ментина шоко 80 гр.

За да участват в Промоцията, лицата, които отговарят на условията по Раздел 3, трябва да закупят от продуктите на „Сладки времена“, “Ментина” и “Лукчета” , участващи в промоцията и да влязат на интернет страницата на Възложителя:promo.zaharnizavodi.com  и да изпълнят следните стъпки:

1. Да се регистрират с имейл, телефон и имена;

2. Да регистрират касова бележка, отговаряща на условията със снимка, дата и номер на касовата бележка. На снимката трябва да се вижда името на продукта, датата и кода (при условие, че продуктите са закупени от търговски обект, от който на издадената касовата бележка не пише „Сладки времена“, “Ментина” или “Лукчета”  е необходимо при снимка на касовия бон да се сложат закупените продукти в/у нея).

3. Да получат одобрение на касовата бележка. Новокаченият касов бон е със статус "изчакване". След преглед от администратор статусът на бележката се променя на "одобрена" (в случай, че отговаря на посочените условия) или "неодобрена" (в случай, че не са спазени изпълнени посочените по-горе изисквания).

Регистрираните касови бележки се одобряват от администратор в срок от 2 работни дни.

Всяка регистрирана и одобрена от администратор касова бележка носи на потребителя 1 шанс за моментна награда и едно участие в томболата за уикенд за двама, която се тегли в края на периода на играта.

Потребителите могат да качват до 20 бележки общо за кампанията.

За целия период всеки участник в Промоцията може да бъде избран за победител само за не повече от 1 (един) брой награда от вид.

Участникът е длъжен да запази касовия бон от покупката до приключване на играта и получаване на наградата, за да удостовери направената покупка, в случай че бъде изтеглен като печеливш.

Потребителите участват в томболата за уикенд за двама с всяка одобрена от администратор касова бележка. Всяка одобрена касова бележка дава на потребителя една възможност да опита своя късмет като натисне бутона в профила си “опитай късмета си”.
Награди:

200 чаши;

100 преносими колонки;

3 уикенда за двама на стойност по 200 лв с ДДС. Уикендите се предоставят под формата на ваучер към туристическа агенция Астрал Холидейс с уебсайт https://www.tirs.bg/nw/. Ваучерите са за почивка в Трявна, Боженци или Арбанаси

Печелившите се определят на случаен принцип.

Участниците, които печелят чаши и преносими колонки ще бъдат определяни на случаен принцип чрез автоматична система. Всеки потребител ще разбира веднага дали печели колонка или чаша и ще има възможност веднага да попълни своите данни за доставка.

Тримата печеливши на уикенд за двама ще бъдат избрани на случаен принцип чрез жребий между всички, които са изпълнили условията от настоящите Правила. Тегленията ще се провеждат в присъствието на 3/три/-членна комисия, с представители служители на Изпълнителя, която ще съставя Протокол за определяне на печелившите. Жребият ще се осъществи на 02.12.2019 г.

Победителите от жребиите се обявяват на интернет сайта promo.zaharnizavodi.com

Участниците могат сами да проверят дали са спечелили награда от Промоцията на интернет-страницата promo.zaharnizavodi.com  в полето „Награди и печеливши“.

Всеки участник, спечелил уикенд за двама ще получи имейл с линк към онлайн форма, в която да попълни своите данни за доставка.

Всеки участник, спечелил чаша или колонка ще има възможността веднага да попълни своите данни във форма, която ще се появи веднага след неговото участие.

Участниците, спечелили преносима колонка или чаша следва веднага да попълнят своите данни във формата, която ще се появи в сайта веднага след тяхното участие и спечелването на наградата.

Участниците, спечелили уикенд за двама следва да върнат отговор на уведомителния e-mail с потвърждение на данните си за доставка на наградата в срок от 5 (пет) работни дни от датата на получаване на уведомителния e-mail по т. 7.2., като представи трите си имена, телефон за връзка, точен адрес за доставка и е-mail адрес.

В случай че в срока по т. 6.2. спечелилият участник не се свърже обратно по гореописания начин, се счита, че участникът се отказва от наградата си.

Печелившите участници получават наградите си по куриер в срок от 45 (четиридесет и пет) работни дни от края на промоцията на посочения от тях пощенски адрес. Разходите за куриерски услуги са за сметка на Възложителя.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара