Спечелете тротинетки Micro, тетрадки Angry Birds и сетове с вода Флорина


Краен срок - 13 декември 2019

Ако харесваш Angry Birds, сигурно знаеш, че птичките и прасетата са естествени врагове.

И може би си донякъде прав – виждал си ги много пъти да се бият едни срещу други и да се карат.

Но знаеш ли какво – ако те станат приятели, ще са много по-силни.

А сега това им е особено важно, защото идва нов противник, който ги напада. Да, една много страшна птица е решила да покрие целия свят с лед.

Ако обичаш лятото и не искаш да ти е студено цяла година, помогни на птиците и прасетата да се обединят, за да спасят света, а това може да ти донесе страхотни награди!

Вземи си FLORINA вода

Отиди до магазина и си вземи FLORINA ВОДА или помоли мама, татко, бате, кака, дядо, баба, чичо или който ти е подръка да ти я купи.

Регистрирай кутийка

Ако имаш една кутийка FLORINA ВОДА, снимай я и помоли пак някого, който е навършил поне … години, да се регистрира тук и да ни изпрати снимката. Може да спечелиш тетрадка с героите от филма или сет с всички вкусове на FLORINA ВОДА.

Събери целия пъзел

Ако събереш целия пъзел от четири кутийки, помоли пак някой да ни го качи – това може да ти донесе чисто нова тротинетка Micro.

Участвай пак

Не е нужно да се ограничаваш до едно участие – колкото повече снимки на единични кутийки или събрани пъзели се качват, толкова по-голям е шансът за награда!

За да участва в Играта, Участникът следва да качи на florina.bg/angrybirds в периода на играта, посочен по-горе снимка на една опаковка на един вкус Флорина вода, което му дава право да участва за малка награда или да качи на florina.bg/angrybirds снимка с четирите вкуса води, което му дава право да участва за голямата награда. Дублиращите се снимки ще бъдат служебно премахвани.

Всеки Участник играе от свое име и следва да получи наградата лично, ако бъде избран.

Всеки участник в Играта може да участва с качени снимки неограничен брой пъти, като може да спечели до 3 малки награди и 1 голяма награда.

Всеки участник следва да предостави следните данни: име, фамилия, телефон и имейл адрес. Всеки участник носи отговорност за коректното попълване на данните. При несъответствие в данните, Промоутърът и Организаторът не носят отговорност.

В играта ще бъдат раздавани два вида награди – големи и малки, както следва:

- 5 броя тротинетки Micro – голяма награда;
- 600 броя тетрадки А5 Angry Birds с 20 листа – малка награда;
- 1000 сета Флорина Вода – пакет от четири вкуса – малка награда;

Малките награди ще бъдат теглени на томболен принцип по 200 броя на седмица. Големите награди ще бъдат изтеглени в края на кампанията на томболен принцип.

Победителите нямат право да получат паричната равностойност на наградата.

Печелившите участници ще бъдат информирани за това, че печелят, за вида на наградата и за начина на получаването ѝ на посочените от тях телефон и имейл адрес. Наградите ще бъдат разпращани до 30 дни след края на Играта

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара