Спечелете 5 мултикукъра и 70 фитнес комплекта от Bonduelle


Краен срок - 3 ноември 2019

7 специални седмици с Bonduelle: здравословни продукти, вкусни рецепти, 5 мултикуъра и още над 2 600 награди

7 СЕДМИЦИ ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОДУКТИ, вкусни рецепти, игри с инфлуенсъри и много награди събира кампанията „Готви вкусно, яж здравословно, печели награди“, която започва днес, на 16 септември, и ще продължи до 3 ноември 2019 г.

В продължение на 7 тематични седмици на страницата ни във Facebook любителите на вкусната и здравословна храна ще могат да видят страхотни видео рецепти, да научат повече за 7 топ продукта на Bonduelle и да спечелят награди, общо 75.

Тази есен поставяме фокус върху гъби, грах, червено цвекло, броколи, нарязан зелен фасул, червен боб и царевица. Всеки понеделник на страницата ни във Facebook ще бъдат обявявани продуктът и темата на седмицата, а в петък феновете на вкусната и здравословна храна ще намират лесни видео рецепти, които могат да приготвят вкъщи с любимия си Bonduelle продукт.

НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ И ЗА ЛЮБИМИТЕ ТИ БЛОГЪРИ. Отново 7 от най-популярните инфлуенсъри ще приготвят своята интерпретация на седемте теми в кампанията: видео, фитнес, семейство, мода, здраве, пътуване и храна. Техните рецепти ще бъдат споделяни на страницата ни във Facebook в сряда, а докато изпробваш да сготвиш интересните им предложения, ще можеш да спечелиш и една от всичките 75 награди:

§  5 страхотни мултикукъра Philips в края на кампанията

§  по 10 фитнес комплекта (кърпа и спортна бутилка) всяка седмица

За да участват в Играта, участниците трябва да публикуват коментар под 1 от седемте поста във Facebook страницата на Bonduelle www.facebook.com/bonduelle.bg, описани детайлно в т. 6.2., като под всеки от основните постове участниците трябва да оставят като коментар снимка на приготвено от тях ястие със съответния седмичен продукт, съгласно описаното в т. 6.3.

Седмичните продукти на фокус са разпределени в седемте седмици на националната потребителска кампания (16 септември – 03 ноември 2019 г.) както следва:
1. Седмица 1, от 16 до 22 септември 2019 г.: продукт на фокус е гъби Bonduelle;
2. Седмица 2, от 23 до 29 септември 2019 г.: продукт на фокус е грах Bonduelle;
3. Седмица 3, от 30 септември до 06 октомври 2019 г.: продукт на фокус е цвекло Bonduelle;
4. Седмица 4, от 07 до 13 октомври 2019 г.: продукт на фокус е броколи Bonduelle;
5. Седмица 5, от 14 до 20 октомври 2019 г.: продукт на фокус е нарязан зелен фасул Bonduelle;
6. Седмица 6, от 21 до 27 октомври 2019 г.: продукт на фокус е червен фасул Bonduelle;
7. Седмица 7, от 28 октомври до 03 ноември 2019 г.: продукт на фокус е царевица Bonduelle;

Всяка седмица ще бъдат избирани по 10 победителя, които ще печелят по една от седмичните награди: фитнес комплект, който се състои от 1 кърпа за фитнес и 1 спортна бутилка, или общо седемдесет (70) броя кърпи за фитнес и седемдесет (70) спортни бутилки за периода на Играта (16 септември – 03 ноември 2019 г.).

В края на кампанията ще бъдат избрани 5 победителя, които ще спечелят по един мултикукър Philips, или общо пет (5) броя мултикукъра Philips за периода на Играта (16 септември – 03 ноември 2019 г.).

Крайните победители в Играта за всяка седмица (10 победителя на седмица) ще бъдат избирани от всички участници, коментирали под съответния седмичен пост, на случаен принцип.

Победителите за съответната седмица ще бъдат обявявани в коментар под основните публикации за съответната седмица, описани в т. 6.2., всеки четвъртък.

Победителите трябва да изпратят лично съобщение с адресите си, на които да им бъдат доставени наградите.

Всеки участник може да спечели само една награда.

Наградите ще бъдат изпратени на победителите след потвърждение, като победителите изпратят адреса си за получаване на наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара