Спечелете 8 дни All-Inclusive почивка в Египет


Краен срок - 30 октомври 2019

😍 Играй и Спечели 🎁 8 дни All-Inclusive почивка за двама в Хургада, Египет в хотел 4* и вкл. самолетни билети! 🌞⛱

Как да участваш? ➡ Просто тагни в коментар човека, с когото искаш да отидеш на почивката.

След като тагнеш човека, ще получиш лично съобщение 💬 от нас с инструкции за играта.

🗓 Краят на играта е 30 Октомври в 23:59ч!

🏆 Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип от всички участници, изпълнили правилно условията. Тегленето ще бъде извършено пред Нотариус с ауторизиран от него софтуер за избор на победител. Победителят ще обявим на 31 Октомври в нашата фейсбук страница и в коментар под този пост.

Всеки клиент, който желае да участва в промоцията, трябва да е изпълнил условията за участие в томболата, а именно:
1/ да заяви участие в играта, която се провежда на facebook страницата на Verso Travel, в периода 21.10.2019г – 30.10.2019г.
2/ при участие, участникът получава 1/един/ бр. точка, с която участва в томболата, като всяка допълнителна точка играе ролята на допълнителен билет за участие в играта.
3/ да увеличи своя брой точки, участникът ще получи лично съобщение от facebook страницата на Verso Travel, в което:
- участникът ще може да спечели допълнителни точки, като покани други свои приятели да се включат в играта;
- при всеки поканен приятел, който се включи в играта, участникът получава 1 /един/ бр. допълнителна точка към неговия актив;
- участникът ще може да спечели допълнителни точки, като инсталира мобилното приложение на Colibra на своя личен телефон;
- при успешна инсталация на мобилното приложение на Colibra, участникът получава 10 /десет/ бр. допълнителни точки към неговия актив;
- след спечелването на 5 /пет/ бр. точки, участникът получава възможността да умножи точките си в продължение на 2 / два / часа, като условието за това е участникът да покани 5 / пет / от своите приятели, и те да се включат в играта;
4/ да не деинсталира/изтрие приложението на Colibra от своя мобилен телефон и да не използва дигитални софтуери за манипулиране събирането на точки в периода на играта. Ако изтегленият в томболата печеливш участник е деинсталирал/изтрил приложението на Colibra от своя мобилен телефон или използвал нечестни игрови практики, той губи правото да се възползва от спечелената награда.

Особености:
1/ участието в играта е обвързано с инсталиране на мобилното приложение на Colibra на територията на Република България. Играта важи само периода 21.10.2019г – 30.10.2019г.
2/ в периода на играта 21.10.2019г – 30.10.2019г. един участник може да участва в играта с толкова точки, с колкото пожелае да събере сам с помощта на предоставените от Verso Travel, технически възможности.
3/ с извършване на тези дейности, участникът се съгласява с Общите условия на играта.
4/ оползотворяването на наградата се осъществява след предварителна резервация в хотел в курортния град Хургада, избран от организатора, като резервацията не е възможно да се ползва в периоди на национални и официални празници.

Наградният фонд на промоцията “Спечели екскурзия за двама в Египет Хургада” представлява 8 дни - 7 нощувки All-inclusive за двама  в избран от организатора 4* (4-звезден) хотел с включени самолетни билети за двама (отиване и връщане) за съответната дестинация.
Победителят ще получи наградата си  САМО след легитимация чрез документ за самоличност и проверка за правилно и легитимно изпълнение на условията на играта в периода 21.10.2019 – 30.10.2019г.

Точкова система: Всяка допълнителна точка се равнява на допълнително участие в томболата, колкото повече точки има участникът толкова по-големи шансове има да бъде избран.

Печелившият няма право да преотстъпва наградата си на трети лица, както и да изиска паричната ѝ равностойност.

Непотърсена награда в срок от 5 работни дни след обявяване на печелившия, преминава при изтеглената при жребия резерва.

Организаторът не носи отговорност, ако печелившият бъде възпрепятстван по независещи от Организатора причини да получи и/или оползотвори спечелената награда. Ако печелившият не предостави доказателства за изпълнението на условията в играта, той губи правото да получи наградата си, тъй като не е изпълнил т. 4 на Общите условия. В този случай правото да получи наградата преминава върху първата от изтеглените при жребия резерви. При аналогични условия встъпва в правото на печелившия и втората и трета резерви. За резервите важат същите срокове и условия за получаването на наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара