Спечелете пелетна камина BURNiT Advant 13kW


Краен срок - 1 декември 2019

Зимата идва, но тя ще бъде топла и уютна с новата гама пелетни камини от BURNiT. Един от вас ще има уникалния шанс да се сдобие с най-новия модел пелетна камина от луксозната серия BURNiT Advant. Как ще стане това? Много е лесно – посетете нашата фейсбук страница BURNiT БЪЛГАРИЯ и изпълнете трите условия на играта, и вече участвате за невероятната награда.

Условията на играта са следните:

    Харесайте страницата ни във Facebook – BURNiT БЪЛГАРИЯ;
    Споделете на стената си публикацията на играта
    Коментирайте – харесва ли ви новата луксозна пелетна камина BURNiT Advant и новата гама цветове.

ВАЖНО! Задължително трябва да изпълните и трите условия за да участвате за страхотната награда!

БОНУС:  За да повишите шансовете си да спечелите наградата, последвайте ни и в Instagram – https://www.instagram.com/burnitbulgaria/

Награда: Пелетна камина BURNiT Advant 13kW в цвят по избор от трите разцветки на серията Advant.

Срок на играта: от 1. Октомври 2019 до 1 Декември 2019. Тегленето на голямата награда ще бъде на 2 Декември 2019, а новия късметлия ще има удоволствието да обзаведе дома си с чисто нова пелетна камина от луксозната серия BURNiT Advant.

В играта нямат право да участват служители на „НЕС – Нови Енергийни системи“ ООД и техните семейства. С участието си, всеки участник приема условията на играта и декларира, че е съгласен името му и кадри от връчването на наградата да бъдат излъчени публично в края на играта, а предоставените от него лични данни да бъдат обработени за целите на играта и получаване на награда. „НЕС – Нови Енергийни системи“ ООД си запазва правото да прави промени по регламента, ако това е необходимо, като това ще бъде публично оповестено в сайта https://burnit.bg и на фейсбук страницата BURNiT България.


ЛИНК за участие

3 Коментари

  1. Идеялен Коледен подарък за всяко домакинство.Не го мисли,а с BURNIT се стопли и от сметките СПЕСТИ!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Новата палетна камина BURNiT Advant изглеждат страхотно,едновременно модерна и функционална,а новата гама цветове биха внесли многи уют в помещението.Чудесен подарък!

    ОтговорИзтриване
  3. ДОНКА СТАТУЛОВА ЧАУШЕВ17 октомври 2019 г. в 8:14

    Страхотна камина BURNIT идеален подарък за коледа ,ще внесе страхотен уют около нея внуците ми ще играят и ще чакат подаръците от дядо коледа

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара