Спечелете 1000 bluetooth колонки JBL, Chio пуканки и чипс


Играта е приключила!

Линк към печелившите



Участието в играта е обвързано с покупка на продукт, предлаган от организатора.

Играта се организира и провежда само на територията на Република България и е отворена за участие за всички дееспособни физически лица, закупили продукти Chio Чипс с промоционална лента, указващи промоцията.

За да участва в играта, потребителят трябва да закупи кои и да е от следните пакети:

1 CHIO чипс с промоционална лента: Chio класически чипс (65г, 140г и 255г), Chio къдрав чипс (Intense 65г и 135г).

Участникът може да открие, вложен в опаковките талон с уникален код, чрез който има възможност да спечели Bluetooth колонка JBL. Той трябва да регистрира кода на www.chio.bg, за да разбере веднага дали печели.


Дигиталната игра на сайта на Chio (www.chio.bg) ще се проведе в периода 21.10-12.01.2020 г. Всеки участник, закупил една от промоционалните опаковки на Chio чипс с талон с уникален код, може да регистрира кода на www.chio.bg, да завърти дигиталното колело на Chio и да провери на момента дали печели 1 от 1 000 Bluetooth колонки JBL. Всеки код може да бъде регистриран само веднъж.

Участникът, закупил една от промоционалните опаковки на Chio Чипс, може да открие и талони за една от следните награди, изписани на талона, вложен в опаковката: Chio Чипс 20 г или Chio пуканки 80г.

Общият брой на всички промоционални опаковки Chio чипс, участващи в промоционалната игра е 2 100 000. Из всички тези опаковки с промоционална лента (върху опаковките на чипс) има промоционални талони, от които 262 500 указващи, че потребителят печели опаковка от Chio Пуканки 80г., 262 500 промоционални талона, указващи, че потребителят печели опаковка от Chio Чипс 20 г. и 1 575 000 промоционални талона с уникален код, който участниците могат да регистрират на сайта на Chio (www.chio.bg) и имат шанс да спечелят 1 от 1 000 Bluetooth колонки JBL. Общият брой на печелившите опаковки Chio чипс, с които се печели една от наградите: Chio Чипс 20 г., Chio пуканки 80г., е 525 000 броя от общо 2 100 000 броя опаковки, участващи в промоционалната игра.

Всички талони, намиращи се в опаковките Chio чипс с илюстрирана награда, комуникиращи промоцията, са печеливши. За да може да получи своите Chio Чипс 20г и Chio Пуканки 80г, участникът трябва да запази печелившия талон, да го предаде в един от магазините - наградни центрове в цялата страна, в срок до 31.01.2020 г. В случай че участник не потърси своята наградата в срок до 31.01.2020 г., се счита, че той се отказва от нея.  Пълният списък на магазините-наградни центрове и техните адреси ще бъде публикуван на www.chio.bg за целия период на Играта, като сред тях е и електронния магазин www.eBag.bg, получаването на наградите от който, се извършва по долупосочения начин. Един спечелен талон дава право на 1 брой безплатни Chio Чипс 20г и респективно на 1 брой Chio пуканки от 80г. Не се допуска замяна на спечелените  талони или на получените в тяхна замяна награди Chio чипс 80г  или Chio пуканки 80г за други продукти, ваучери или за паричната им равностойност. Всяка от спечелените награди Chio чипс 20г или Chio пуканки 80г (независимо от мястото на покупка на продуктите на Chio чипс, участващи в промоцията), може да бъде заявена за получаване от спечелилия я участник в срок до 31.01.2020г. и на сайта на онлайн магазина eBag.bg - www.ebag.bg, където до продуктитите на Chio чипс ще е наличен коментар с опция за заявяване получаването на наградата.  Получаването на наградата заявена по този начин е възможно само след извършване на покупка, на каквито и да е стоки от онлайн-магазина eBag.bg, при условията за покупка и доставка на стоки от този онлайн-магазин и съгласно Общите условия на онлайн магазина eBag.bg, обявени на сайта им (в това число, но не само условията за минимална стойност на поръчката, цени и начин на плащане на поръчката, възможни места за доставка, заплащане на пощенски и транспортни услуги за доставка на поръчката и др.). Наградата се получава от куриер на eBag.bg. на посочения адрес за доставка на стоките закупени от онлайн-магазина eBag.bg едновременно с доставката на поръчаните стоки. За получаването на наградата е необходимо спечелилият участник да е запазил печелившия талон и да го предаде на куриера, извършващ доставката. Не се дължат разноски за доставка на наградата отделно от дължимите разноски за поръчаните стоки от eBag.bg и тяхната доставка.

Участникът закупил една от промоционалните опаковките на Chio чипс, в която има талон с уникален код може да участва в спечелването на 1 от 1000 Bluetooth колонки JBL по следния начин: в периода на играта (21.10.2019 – 15.12.2019 г.) участникът трябва да регистрира уникалният код от талона на www.chio.bg, да завърти дигиталното колело на Chio и ако като види, че печели Bluetooth колонка JBL, трябва да въведе коректно своите данни. В срок от 5 дни след подаване на коректни данни, наши представители ще се свържат с участника, спечелил награда. Наградите ще бъдат изпратени с куриер, до посочени от победителите адреси, най-късно до 31.01.2020 г. Получаването на наградата се извършва лично. За получаването на наградата спечелилият я участник следва да предаде печелившия талон на куриера и съответно да се подпише приемо-предавателен протокол за получаването на наградата, при което се проверява и самоличността на получателя, съгласно въведените по горния начин данни.

Интерснак България не носи отговорност, ако данните подадени от победителите са некоректно попълнени и това попречи да бъде осъществена връзка с тях. Интерснак България не носи отговорност в случай че победителите не отговарят на посочените от тях телефонни номера.

Награден фонд:

- Chio Чипс 20г – 262 500 броя
- Chio Пуканки 80 г – 262 500 броя
- Bluetooth колонки JBL - 1000 броя

Горните награди са разпределени из всички опаковки Chio чипс с промоционална лента, комуникираща промоцията и всеки потребител, закупил който и да е от тези продукти, има шанс да спечели някоя от горепосочените награди, намиращи се под формата на талон или чрез талоните с уникален код.

Краен срок - 12 януари 2020

ЛИНК за участие

144 Коментари

  1. Защо не може да регистрирам кода

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако се опитвате да го регистрирате в нашия сайт, няма как да стане. Ако е на сайта на играта, грешка ли ви дава и каква?

      Изтриване
  2. Дава грешка като въведа линка за участие

    ОтговорИзтриване
  3. Кото си въведа кода ми изписва че е невалиден

    ОтговорИзтриване
  4. Днес си спечелиш тяло които мога да спечеля една от 1000JBL колона ама незнам как да го регистрирам

    ОтговорИзтриване
  5. Къде е списъкът на магазините-наградни центрове?

    ОтговорИзтриване
  6. 4VOD8C4D аз също не мога да го регистрирам

    ОтговорИзтриване
  7. Tодор Делчев Русков 16 Д94 Ата 14 4

    ОтговорИзтриване
  8. Никаде не виждам регистрация.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Под публикацията ни има ЛИНК ЗА УЧАСТИЕ, който води до сайта на играта, там трябва да се регистрирате, а не при нас.

      Изтриване
    2. Искам да очаствам за наградатаJBLколонката

      Изтриване
    3. Няма как да участвате, защото играта приключи.

      Изтриване
  9. Спечелх тонколонка JBL но преди да се регистрирам излязах от страницата как мога да се регистрирам

    ОтговорИзтриване
  10. И аз не мога да си регистрирам кода

    ОтговорИзтриване
  11. Error 520? Нe дава изобщо да се стигне до линка с промоцията. Какво да правя, че да си регистрирам кода? Ако ми подарите една колонка мога и да не го регистрирам :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Най-вероятно има временен проблем със сайта. Пробвайте утре пак.

      Изтриване
  12. КАК ДА ГИ СПУЧЕЛИ

    ОтговорИзтриване
  13. Абе хора толкова ли сте малоумни по на горе има една лента и във него пише линк за участие и то със големи букви преди да почне коментарите натиснете там и ще излезе лентата за регистриране на кода и после завъртваш колелото и това е

    ОтговорИзтриване
  14. Нищо и половина!!! Как все кода е невалиден или използван??? Какво значи използван???!!! По няколко пъти ли се слагат едни е същи талончета в пликовете? Само разочаровате децата!

    ОтговорИзтриване
  15. Отговори
    1. Няма как да спечелят като продължават да регистрират кодовете си в нашия сайт. Трябва да се регистрират в сайта на chio.bg

      Изтриване
  16. Защо не ми се получавала излиза че че кода е грешен 😐

    ОтговорИзтриване
  17. Как да участвам в играта

    ОтговорИзтриване
  18. Колонка яеееееееееее

    ОтговорИзтриване
  19. Как да регистрирам кода дава ми грешка? Тук ли трябва да го напиша в коментарите?

    ОтговорИзтриване
  20. Благодаря за наградата.Уникална е.

    ОтговорИзтриване
  21. Super glypav site,както и самата томбола,поздрави

    ОтговорИзтриване
  22. Значе това е пълна измама регистрирал съм нас 100 билета и нищо това е пълна лъжа

    ОтговорИзтриване
  23. Как да го регистрирам

    ОтговорИзтриване
  24. Тук е направено да не печелиш

    ОтговорИзтриване
  25. Chio, пълни малоумници сте. Фалшивите си игрички си ги играйте сами, повече от вашите продукти няма да закупя!

    ОтговорИзтриване
  26. CO9E2M4G но как да се регистрирам, не виждам някъде където да се регистрирам.

    ОтговорИзтриване
  27. Пълни глупости досега съм регистрирал 300кода и все опитали пак е колко де пълна зарибява ама без награда хахххаха

    ОтговорИзтриване
  28. Кога и как щеси получа колонката която спечелих

    ОтговорИзтриване
  29. FL0O8MVK
    ARPMOUGE
    Тези два кода печелят ли

    ОтговорИзтриване
  30. Защо не ми дава да регистрирам кода

    ОтговорИзтриване
  31. Здравейте ! Поздравявам Ви за проявеното " високо чувство за хумор " На картончето Ви пише, че мога да си взема наградата до 31.01.2020, а се оказва нещо друго. Браво на Вас !

    ОтговорИзтриване
  32. Грешка 1020 от 2 дена едно и също до кога

    ОтговорИзтриване
  33. От 2 дена ми показва грешка код 1020 как да регистрирам код неме пуска от вашият линк

    ОтговорИзтриване
  34. IZMAMNICI VE NALI PISHE V KARTICJKATA DA REGISTIRAM KODA A V KLIPCHETO NA REKLAMATA KAZVAT CHE NEMOGA DA IGRAQ V SAITA I NEMOGA DA SPECHELQ NISHTO FAKKKK

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Играта е приключила, вижте срока за участие, няма как да регистрирате код при това положение.

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара