Фотоконкурс 'Моята красива бременност'


Играта е приключила!

Печеливши:
Пенева
Анна
Никола



Бременността е онзи специален период от живота на жената, който от ден на ден става все по-красив, вълнуващ и неповторим! Наслаждавайте се на всеки безценен миг и не пропускайте да го запечатите на снимка. Покажете ни красотата на Вашата настояща бременност, като участвате със своя снимка във фотоконкурса ни с бременни коремчета!

С радост ще очакваме Вашите снимки.

Желаем Ви успех и прекрасна бременност!

HiPP награждава най-добрите 3 снимки до 10.12.2019.

Всеки, отговарящ на условията може да качи авторска снимка на тема „Моята красива бременност“ в приложението Фотоконкурс на страницата www.hipp.bg. Качването на снимка се извършва чрез следване на правилата:

а) За да може да качи снимка, участникът трябва да е попълнил регистрационна форма за участие (формата съдържа полета: име, фамилия, имейл, тел.). Снимката трябва да отговаря на темата на конкурса и да бъде благоприлична, в противен случай ще бъде премахвана от галерията на Играта.

б) Конкурсът започва на 07.10.2019 г. Възможността за качване на снимки приключва на 10.12.2019. След приключване, жури - съставено от организаторите избира 3-те снимки победители.

Трима от авторите на снимките, спечелили в конкурса, получават Масажен крем против стрии HiPP Mamasanft и Подхранващ крем HiPP Babysanft

а) При попълване на регистрационната форма и качване на снимка се счита, че участникът е прочел и приел общите условия, декларацията за поверителност, публикувана на сайта на организатора и правилата на играта и приема да бъде задължаван към тях. Приемането на настоящите Правила е задължително условие за участие в Играта и участникът се задължава да ги спазва.

б) Автор на снимката трябва да е участникът, който я качва. Когато лице качва снимка, на която не е автор, трябва да има писмено съгласие от автора на снимката и да го представи при поискване от организаторите. Моля, изпращайте информация на office@hipp.bg, ако забележите неправомерно участие на снимки.

в) С качването на снимка участникът гарантира, че притежава правата за нея.

г) С подаване на заявка за участие в Играта, всеки участник дава своето свободно, конкретно, информирано и недвусмислено съгласие на основание чл. 6, ал. 1, б. а) от Общия регламент относно защита на личните данни (Регламен (ЕС) 2016/679) по отношение на личните данни, които предостави във връзка с конкурса – име, фамилия, имейл, снимка.

д) С качване на снимки в Играта, всеки участник предоставя правата върху снимките в полза на организатора. Те могат да бъдат използвани в последствие за маркетингови/рекламни цели.

е) Участниците, опитали се да нарушат правилата за регистрация, ще бъдат автоматично дисквалифицирани

Изисквания към снимките:

а) Направени от участника или от автор, от който участника има писмено съгласие за ползване.

б) Не са използвани в предишни конкурси и не са печелили други награди

в) Направени са през 2019 г. и са на тема „Моята красива бременност“

г) Не нарушават никакви права за интелектуална собственост, публични права, друг вид собственост или каквито и да е морални и законови права на трети страни. Участниците нямат право да публикуват на сайта или в приложението клеветническо, нецензурно, заплашително, оскърбително, незаконно съдържание, което представлява посегателство върху личните или обществените права, или което би могло да бъде осъдително, или може да съставлява или да подтиква към криминални престъпления, да нарушава правата на които и да е трети страни или да поражда търсене на отговорност или да представлява нарушение на който и да е закон. Материали с комерсиално съдържание също са недопустими.

Всички снимки ще бъдат разгледани и оценени от жури. Критериите за оценка ще включват – съответствие с темата на конкурса, оригиналност и креативност. Журито определя най-добрите три снимки.

Организаторът поема ангажимент да уведоми публично и лично всеки един от тримата победители. Публично се счита съобщението във Фейсбук канала и на сайта на ХИПП България. Лично се счита личен имейл. Спечелилите ще бъдат обявени до 12.12.2019 г. на стената на Фейсбук страницата www.facebook.com/HiPP.bg/ и на сайта на ХИПП България: www.hipp.bg. Всеки награден ще получи и уведомяващ имейл на посочения от него адрес в регистрацията. Един участник може да спечели само една награда.


- В рамките на 15 работни дни след получаване на имейл съобщението за наградата във фотоконкурса, победителите трябва да се свържат с Организатора на посочените от него телефон и/или електронен адрес и да предоставят поисканата информация за контакт, за да се уточни как ще се връчи наградата.

- В рамките на 15 работни дни след обявяването на наградите, спечелилите трябва да се свържат с Организатора чрез съобщение на страницата или както е указано в поста за обявяването.



Краен срок - 10 декември 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара