Спечелете чисто нова Toyota RAV4


Краен срок - 30 септември 2019

Участвайте в томбола за страхотна награда!

Празнуваме 10 години и имаме страхотни оферти!

По случай рождения ни ден сме приготвили томбола със страхотна награда за един от вас!

Участвайте в томболата по случай нашия празник и може да спечелите изцяло новия Toyota RAV4!

Всеки може да спечели!

Достатъчно е да дойдете в един от магазините на VIVACOM от 1.09 до 30.09.2019 г. и да се регистрирате за участие в томболата на обозначените места. Участието не е обвързано с покупка.

Право на участие в томболата имат всички лица, които отговарят едновременно на следните изисквания:
1. физически лица, навършили 18 години към датата на регистрация за участие;
2. посетили магазин на VIVACOM в периода за участие в томболата;
3. регистрирани за участие в томболата чрез лично попълване на две имена и данни за контакт в електронна форма за участие на специално обособените за това места в магазина
4. предоставили предвидените в електронната форма съгласия.

В томболата нямат право да участват служители на „Българска телекомуникационна компания” ЕАД, които са в трудово-правни и граждански отношения с компанията към датата на регистрация за участие.

Участието в томболата може да бъде заявено във всички магазини от магазинната мрежа на VIVACOM във всички населени места на територията на Република България.

НАГРАДА: Лек автомобил Toyota Rav4, модел 2.0 D-4S AWD 175 к.с. CVT, бензин.

Ако едно лице има повече от една регистрация, за действителна се счита само една регистрация.

Печелившият ще бъде изтеглен чрез специализиран софтуер в присъствието на тричленна комисия на 07.10.2019 г.

След изтегляне на печелившия участник, по реда на т. 7.1 се изтеглят още 3 резервни участници. По реда на изтеглянето на всеки резервен участник, той може да замести печелившия участник в случаите по т. 7.4.

Представител на VIVACOM ще се свърже с печелившия чрез телефонно обаждане или е-mail, за да го уведоми за наградата и за начина на получаването й. Връзката с печелившия участник ще става до 24 часа след изтегляне на томболата, при прозвъняване в работни дни между 8 и 19 часа от страна на представител на VIVACOM.

Ако в срока на предходната т. 7.3. съответният печеливш не бъде открит или не изпълни реда по т. 8 от тези правила, то той бива заместен от резервен участник по реда на неговото изтегляне и се процедира съгласно правилата в т. 7.3 и т. 8.1. до финалното раздаване на наградата.

За да се осигури прозрачност и популяризиране на организираната томбола, имената на печелившия участник ще бъдат обявени в 10 дневен срок след изтеглянето му на официалния уебсайта на VIVACOM: www.vivacom.bg. Печелившият участник ще бъде заснет в професионална фотосесия с наградата, като снимки от тази фотосесия ще бъдат публикувани в печатни и електронни медии и дигиталните канали на VIVACOM - www.vivacom.bg; официалните профили на VIVACOM в социалните мрежи: Instagram, Facebook, Twitter и платформи за видео споделяне Youtube.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара