Спечелете хамаци и комплекти Ouzo Paralia с 2 чаши


Играта е приключила!

Печеливши:

Подарък Узо: Jenq Seferova, Daniel Stefanov, Ива Лазарова, Любка Костадинова, Orlin Atanasov, Tania Petrova, Zina Stefanova, Мая Андреева, Veliko Velikov, Диди Дакова

Хамак: Eli Galabova, Kiril Todorov, Marieta Milanova




💙Играй и може да спечелиш!💙

Сподели ни в коментар любим спомен от ЛЯТО 2019 и можеш да спечелиш една от страхотните ни награди:
📍10 комплекта с бутилка Ouzo Paralia и две чаши
📍3 хамака

Право на участие в Играта във Facebook имат всички физически лица с местоживеене в България, на възраст над 18 години, направили регистрация за участие в играта по начин, даващ достатъчно основания да се счита, че е извършен лично от участника. Нямат право на участие служителите, работещи по трудово или гражданско правоотношение във фирмата на Организатора, както и на Администратора, членове на техните семейства, както и всички, взели участие в организацията и провеждането на Играта. При наличие на данни, установяващи несъвместимост с това изискване, Организаторът/Администраторът на Играта преустановява участието на такова лице до опровергаването на несъвместимостта от страна на участника. Организаторът/Администраторът на Кампанията самостоятелно преценява дали неизпълнението на изискванията е опровергано.

За да се включи в Играта, всяко лице трябва да изпълни следните условия, описани по-долу:
• Да публикува в коментар/съответната реакция под поста-игра, като даде отговор на поставената от Организатора задача.

Всеки участник в играта има право да спечели само една награда за периода на играта.

Печелившите участници ще бъдат обявени публично на Фейсбук страницата на Ouzo Paralia https://www.facebook.com/OuzoParaliaBG/

В срок до 10 работни дни след обявяването на победителите на Facebook страницата на Ouzo Paralia https://www.facebook.com/OuzoParaliaBG/, печелившите на малка награда трябва да предоставят на Организатора, чрез Администратора: име, фамилия, телефон, актуален и пълен адрес за доставка на наградата на територията на страната. Това се случва посредством лично съобщение до Ouzo Paralia в профила https://www.facebook.com/OuzoParaliaBG/. Ако в посочения срок, печеливш участник не подаде нужните данни за осъществяване на доставка по куриер, то той загубва правото си да получи наградата.

Наградите на печелившите участници ще бъдат доставени на посочения от участника адрес, за сметка на Организатора на Играта, чрез куриер, до 20 работни дни от датата на предоставяне данни за адрес на доставка от страна на спечелилия. В случай че участникът не бъде открит на адреса в предварително уговореното време между него и куриера, то наградата се връща в офис на куриерската фирма. Наградата ще бъде достъпна в офис на куриерите в рамките на два дни след първото посещение на адреса. Ако печелившият не отиде да вземе наградата си в рамките на тези два дни, то той губи правото си да я получи. Организаторът и Администраторът не носят отговорност за неполучени/недоставени награди при подаден от участника неточен или погрешен адрес, както и в случай, че участникът не отговаря на някое от Условията в Играта.


Краен срок - 11 септември 2019

ЛИНК за участие

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара