Спечелете ваучери на стойност 100 лв., флаш памети и 1500 продукта Jamieson


Краен срок - 30 септември 2019

Играта се организира и провежда на български език, на територията на Република България, във всички аптеки, в които провеждането на активността е обявено чрез уоблер на рафт, постер или по друг подходящ начин.

Активността не важи при покупки онлайн на sopharmacy.bg.

Срок на играта: 01.09.2019 г. – 30.09.2019 г., или до изчерпване на количествата скреч карти/награди.  

Участието в играта е обвързано с покупка. Участниците трябва да направят покупка от участваща в играта аптека на поне един от следните продукти:

Мултивитамини за деца, 60 таблетки
Мултивитамини за възрастни, 90 таблетки
Омега 3 желирани за деца, 60 желирани дражета
Омега 3-6-9, 80 капсули
Гинко Билоба, 90 таблетки
Витамин C 500 mg - с вкус на грозде, 120 таблетки

При покупка от участваща в играта аптека на поне един продукт от описаните в т.1 по-горе по негов избор, участникът ще получи на касова зона в аптеката към касовата си бележка един брой скреч карта по избор, даваща възможност за спечелване на награда. 

Наградите в играта са следните:

10 бр. ваучери GIFT карта на стойност 100 лв. всяка.

Картата може да бъде използвана във всички обекти в страната, които използват постерминал на Mastercard.

50 бр. Флаш памет 8 GB с уникална брандировка от марката Jamieson, на стойност 19 лв. всяка.

500 бр. продукти Мултивитамини за деца, 60 таблетки на пазарна стойност 31.99 лв. всеки

500 бр. продукти Мултивитамини за възрастни, 90 таблетки на пазарна стойност 30.19 лв. всеки

500 бр. продукти Омега 3 желирани за деца, 60 желирани дражета на пазарна стойност 29.09 лв. всеки

Участник, изтеглил печеливша скреч карта за продукт Мултивитамини за деца, Мултивитамини за възрастни или Омега 3 желирани за деца получава наградата си веднага, на място в аптеката, след представяне на печелившата скреч карта на касова зона.

Участник, изтеглил печеливша скреч карта за ваучер GIFT карта или Флаш памет 8 GB с уникална брандировка от марката Jamieson, следва да позвъни на телефон 0882 939 004 в работен ден между 9:30 и 17:30 часа, да продиктува кода от печелившата скреч карта и да посочи име, телефонен номер и адрес за получаване на наградата. Награди се доставят само на територията на Република България. Организаторът не носи отговорност при невъзможност за доставяне поради неточно посочени име, адрес или телефонен номер.

Една касова бележка дава право на едно участие в играта, независимо дали в касовата бележка е обозначена покупка на един, или на повече от един продукт от описаните в точка 1 по-горе. Касовите бележки, към които са предоставени скреч карти за участие в играта, се маркират по подходящ начин на касова зона в аптеката, и не могат да бъдат използвани за повторно участие в играта. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара