Спечелете терморегулатор Bosch EasyControl CT 200


Краен срок - 30 септември 2019

Обичаш игрите? Радио N-JOY и Bosch те предизвикват!

Запознай се с газовия котел Bosch Condens 2300 W и може да спечелиш супернагради!

Отговаряй на въпросите, публикувани по-долу на страницата и всеки ден имаш шанс да получиш оригиналните подаръци на Bosch Термотехника!

Голямата награда очаква един щастливец в края на играта! Той ще получи интелигентен терморегулатор Bosch EasyControl CT 200!

Кондензните газови котли Bosch са с 3 години безусловна гаранция и с ненадминат клас на енергийна ефективност А+ в комбинация с интелигентен регулатор или такъв по външна температура.

Печелившите се обявяват в ефира на радио N-JOY всеки делничен ден.

Включи се в играта по радио N-JOY и спечели от Bosch - техника за живота! 

Дневни награди: Оригинален сгъваем чадър Bosch, порцеланова чаша #LikeABosch и buzzer #LikeABosch (бутон, който при натискане говори и казва Like a Bosch).

Голяма награда (тегли се на 1 октомври): Интелигентен терморегулатор Bosch Easy Control CT 200

Газовите котли Bosch имат подходящото решение за всеки. Базов или най-модерен кондензен газов котел – Bosch предлага богат избор от стенни и подовостоящи уреди за бита и редица модификации и мощностни варианти, които да удовлетворят всяка индивидуална нужда от отопление и битова гореща вода. Bosch уредите се предлагат като отоплителни или комбинирани изпълнения, респ. могат да се комбинират с бойлери за вода за битови нужди. Кондензните котли в комбинация с управление по външна температура са много икономични и постигат върховия клас на ефективност А+. Това е възможно, тъй като кондензната технология за производство на топлина използва допълнително освобождаващата се енергия от кондензацията на образуващата се водна пара. Сега и с 3 години пълна гаранция!

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара