Спечелете 3 екскурзии до Дубровник и 300 бутилки уиски


Краен срок - 28 октомври 2019

Влез в играта за 3 екскурзии до Дубровник и 300 бутилки White Walker by Johnnie Walker!

Сега с всяка закупена бутилка White Walker by Johnnie Walker получаваш комплект брандирани чаши подарък и шанса да спечелиш една от 303 страхотни награди. Побързай, защото количествата са ограничени!

Общите условия са поставени на касите на обектите, които участват в Играта, или на други видими места за потребителите и са публикувани на фейсбук страницата www.facebook.com/johnniewalkerbulgaria

Контактни данни на Организатора:
- чрез фейсбук страницата: www.facebook.com/johnniewalkerbulgaria;
- на електронна поща: office@avendi.bg
- на телефон: 973 11 81
- на адрес: гр. София, ул. Искърско шосе №7, ТЦ Европа, сграда 12, ет.2

Обектите, които участват в Играта, са посочени на следния линк.

Организаторът си запазва правото да прекратява участието на даден обект в Играта или да добавя нови в рамките на Периода на играта.

Организаторът обръща внимание, че промоционалните количества могат да се изчерпят в Периода на играта. В този случай Организаторът не носи отговорност и не гарантира, че в рамките на целия Период на играта ще бъде възможно да се получат брандираните чаши с перфо-карта за участие в Играта.

Участието в играта е обвързано с покупка. В Периода на играта е необходимо да се закупи бутилка White Walker by Johnnie Walker от търговски обект, който участва в Играта.

Всяка една такава покупка ще носи на всеки участник две брандирани чаши за уиски, които могат да бъдат получени на касата в съответния обект при покупката на бутилката White Walker by Johnnie Walker.

В кутията с двете брандирани чаши ще е налична специална перфо-карта.

Специалната перфо-карта ще дава възможност на участниците да спечелят една от следните награди:
- бутилка White Walker by Johnnie Walker (общо 300 бр.);
- екскурзия за двама до Дубровник (общо 3 бр.).

При откъсване на посочената на перфо-картата част ще се визуализира дали участникът печели някоя от наградите или не. Необходимо е да се запази и касовата бележка от покупката.

В случай че перфо-картата е печеливша, участникът следва да се свърже с Организатора на посочените по-горе контактни данни.

За да се получи наградата е необходимо да се представи на Организатора печелившата перфо-карта и касовата бележка. Печелившата перфокарта ще се предаде на Организатора, а касовата бележка ще бъде копирана.

Освен ако участникът и Организаторът не се договорят за друго – наградата може да се получи в офиса на Организатора на адреса, посочен по-горе или да се изпрати по куриер на адрес на участника в България.

В случай че в срок до 30 дни от изтичането на Периода на играта, определени награди не бъдат потърсени, съответните участници губят правото си върху тези награди и Организаторът няма задължение да предоставя тези награди.

В случай че печеливш участник не се яви в офиса на Организатора да получи наградата си или в случай че наградата се изпраща по куриер, печелившият участник не е открит на посочения от него адрес – участникът губи правото си върху тази награда и Организаторът няма задължение да предоставя такива награди.

ВСЕКИ ЕДИН СПЕЧЕЛИЛ УЧАСТНИК Е НЕОБХОДИМО ДА ПРЕДОСТАВИ ТРИ ИМЕНА, ЕГН И ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА, КАТО ДАННИТЕ ЩЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗА ВРЪЗКА С УЧАСТНИКА И ЗА ОФОРМЯНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДАТА.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара