Спечелете Deomilk Beauty Elixir Sensitive – спрей или рол-он от Nivea


Играта е приключила!

Печеливши:
Христина Попова - София
Яница Асенова - Радомир
Dunyagul Mustafova - с. Комунига
Ивелина Александрова-Първин - Монтана
Валентина Аврамова - София
Руска Пенева - Стара Загора
Марияна Владимирова - Търговище
Александра Петрунова - София
Лилиана Маркова - Велинград
Таня Цолова - Червен бряг
Василка Демирева - Кърджали
Цветелина Цветанова - Варна
Антония Маринова - Асеновград
Иван Иванов - с. Раданово
Соня Александрова - София
Тамара Громкова - София
Петранка Атанасова - Павликени
Людмила Николова - Плевен
София Величкова - Благоевград
Живка Божилова - Търговище



Попълни формуляра и можеш да тестваш един от новите дезодоранти Nivea Deomilk Beauty Elixir безплатно!

Включи се в нашата кампания, в периода 4 – 23 септември 2019г. и можеш да си от избраните, които ще тестват безплатно един от дезодорантите Deomilk Beauty Elixir Sensitive – спрей или рол-он! Попълни формуляра по-долу, с твоите данни и избери кой продукт желаеш. Наградите са общо 20 на брой и те очакват, а тегленето на печелившите ще се състои на 25 септември.

Печелившите ще бъдат обявени на тази страница на 27 септември 2019г.

Участието в Кампанията е безплатно и не е обвързано с покупка на определени продукти. 13.
Участник, който се регистрира за участие в Кампанията, трябва да посочи свои валидни данни: име и фамилия, електронна поща, телефонен номер и адрес.

Всеки Участник има право да се регистрира за участие в Кампанията еднократно.

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, на 25 септември 2019г., ще бъдат изтеглени 20 печеливши посредством общо 2 томболи, по 10 печеливши за всеки тип награда. Всеки от тях ще получи, на посочения от тях адрес, по един продукт от серията NIVEA DEOMILK – Дезодорант спрей Beauty Elixir Sensitive или Дезодорант рол-он Beauty Elixir Sensitive, съгласно направения избор при попълване на формуляра. Тегленето на имената на печелившите ще се извърши от дигиталната агенция - представител на Организатора на Кампанията - Република Интерактив ООД (Republika Interactive SRL), чрез платформата random.org, като за всяка томбола ще бъдат изтеглени имената на 10 печеливши и 10 резервни печеливши. За резултатите от тегленето се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на двадесетте печеливши Участници и двадесетте резервни такива.

В случай че печеливш Участник не може да бъде открит на посочения от него телефонен номер или адрес, неговото място се заема от резервен печеливш Участник, като заместването се извършва по реда на изтеглянето, съгласно изготвения протокол.

Изпращането на козметичните продукти от Организатора е за негова сметка и не е обвързано от възмездно отношение с Участника.

Краен срок - 23 септември 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара