Спечелете 10 награди - уикенд в Банско, 100 лв. и ваучер за 100 лв.


Краен срок - 30 септември 2019

Ние, от Мирта Медикус, избрахме да открием своите нови  рекламни лица за серия натурални сирoпи за деца БРОНХОВИТАЛ сред децата на България.

Отключи скрития потенциал на детето си и го запиши на кастинг.

Направи своето дете звезда, побързай.

Общо 10 деца в две възрастови категории – 5 от 1 до 6 г. и 5 от 7 до 12 г. ще бъдат избрани. Наградите са 10 пакета, като всеки един от пакетите включва:

    уикенд за цялото семейство в Банско;
    парична награда на стойност 100 лв.;
    ваучер за пазаруване на стойност 100 лв.

Всички участници автоматично печелят и промокод с 15% отстъпка за продукти на компанията.

Ние, от Мирта Медикус познаваме много майки, които са пробвали различни продукти и сиропи за деца, докато попаднат на серията БРОНХОВИТАЛ, която наистина помага. Тайната е в селекцията от специално подбрани комбинации от диворастящи билки, добивани в екологично чисти райони на България, допълнени с минерали, витамини и аминокиселини.

Много добре знаем и какви са нуждите и радостите на майките, за това създадохме детски сиропи изцяло от натурални съставки, които са безвредни, ефикасни и ефективни.

Всеки ден ги подкрепяме в желанието им децата на България да растат здрави и щастливи и знаем, колко е важна силната имунна система в сезона на настинки, вирусни инфекции и грип. За тях създадохме серията сиропи за деца БРОНХОВИТАЛ, която включва БРОНХОВИТАЛ КИДС ИМУНО, БРОНХОВИТАЛ МАКС, БРОНХОВИТАЛ КИДС и БРОНХОВИТАЛ КИДС УНИВЕРСАЛ. Вярваме, че профилактиката е по-добра от лечението за това в сезона на настинки и грип още преди появата първи симптоми, препоръчваме БРОНХОВИТАЛ КИДС ИМУНО. При наличие на симптоми на респираторни заболявания останалите продукти от серията ще предотвратят усложнения и ще елиминират кашлицата.

Ако и ти си от майките, които цениш качествените български продукти за деца и държиш да са натурални, безвредни, ефикасни и ефективни,  запиши своето дете на кастинг за рекламно лице, само с няколко лесни стъпки.

Направи своето дете звезда с БРОНХОВИТАЛ и Мирта Медикус!

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара