Събери бандата на Свежите таланти от Lidl


Краен срок - 29 септември 2019

Хей, обичаш плодове и зеленчуци, нали?

Пазарувай в LIDL и за всеки 20 лв. от стойността на покупката в един касов бон ще получиш стикер с 1 точка. Залепи 5 точки върху специалната безплатна карта, която се раздава на касите в магазина, и ще получиш подарък – 1 плюшена играчка по избор от колекцията „Бандата на свежите таланти“.

Промоцията е валидна в магазините на LIDL България от 02.09. до 29.09.2019 г. или до изчерпване на количествата в рамките на този период.

Стикер/и се получава/т на касата на съответния магазин на Лидл непосредствено при заплащане на покупката. Последващо представяне на касова/и бележка/и, вкл. комбиниране на касови бележки за достигане до минималната стойност от 20 (двадесет) лева, не дава право за получаване на стикер.

На касата на всеки магазин Лидл в рамките на срока на Кампанията всеки потребител може да получи безплатно и карта, в която да залепва получени стикери ("Картата").

Всеки потребител, който е събрал 5 (пет) стикера (точки), залепил ги е на означените за това на Картата места и е представил  в периода на Кампанията (02.09.2019 г. до 29.09.2019 г. включително) Картата на каса в магазин на Лидл в България, ще получи една от 7-те плюшени играчки от колекцията "Бандата на свежите таланти", а именно Моркова Джим, Маги Крушата, Ягодата Емма, Банана Сеп, Чушката Супербел, Патладжана Смууб или Картофа Лоръс.

Представяне на две или повече карти със залепени общо 5 (пет) стикера (точки) на тях не дава право за получаване на играчка. Плюшена играчка от "Бандата на свежите таланти" може да се получи в периода от 02.09.2019 г. до 29.09.2019 г. включително или до по-ранното изчерпване на количествата в посочения период. 

Общият брой на плюшените играчки, количествата по видове, разпределението им в магазините на Лидл и периодичността на доставките са внимателно и предварително определени. Въпреки това е възможно поради засилен потребителски интерес преди края на периода на Кампанията плюшените играчки или определени видове да се изчерпят временно или постоянно в отделни магазини или в магазинната мрежа на Лидл. Поради това Лидл не може да гарантира наличност на всички видове плюшени играчки във всички свои магазини и във всеки един момент от периода на Кампанията.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара