Спечелете семейни почивки на морето, фитнес гривни, тонколонки и още хиляди награди


Краен срок - 30 септември 2019

Кампанията се организира и провежда в следните търговските обекти, разположени на  терминал 2 на летище Варна и терминал 2 на летище Бургас, а именно: магазини на „Нюанс БГ“ АД (всички Duty Free & Duty Paid магазини и магазин Bulgarian Bazaar) и “Ел Ес Травъл Ритейл България” ЕООД (Sky snack bar, Bottega prosecco bar, Pizza & Fresh bar, Relay shop).

Право на участие имат пълнолетни и дееспособни лица, навършили 18 г. към датата на покупката.

Кампанията се провежда в периода 08.07.2019г. – 30.09.2019г. вкл. или до изчерпване количествата на скреч картите и талоните за участие в томболата, в обектите на „Нюанс БГ“ АД (всички Duty Free & Duty Paid магазини и магазин Bulgarian Bazaar) и “Ел Ес Травъл Ритейл България” ЕООД (Sky snack bar, Bottega prosecco bar, Pizza & Fresh bar, Relay shop) на двете летища.

В Кампанията участват всички търговски марки и продукти от асортимента на търговските обекти, участващи в Кампанията  („Участващи в Кампанията продукти”), като условие за участие в Кампанията е минимална стойност на общата покупка, описана в Раздел 5, без значение от вида на закупените продукти.

Участието е обвързано с покупка. Кампанията се разделя на 2 части:

Част I. Кампания с моментни награди – важи за всички участващи търговски обекти

1. При покупка на участващи в Кампанията продукт/и на стойност поне:

А) € 50 (петдесет евро) или равностойността им във валутата, с която се извършва покупката в обектите на „Нюанс БГ“ АД (всички Duty Free & Duty Paid магазини и магазин Bulgarian Bazaar), клиентът получава скреч карта, с която може да спечели една от наградите, предвидени за съответния търговски обект. За всеки € 50 от своята сметка, клиентът получава по 1 скреч карта, но не повече от 3 броя скреч карти за една сметка, а именно: за сметки от € 50 до € 99,99 – 1 скреч карта, за сметки от € 100 до € 149,99 – 2 скреч карти, за сметки от и над € 150 – 3 скреч карти.

Б) € 7,50 (седем евро и петдесет цента) или равностойността им във валутата, с която се извършва покупката в обекта на “Ел Ес Травъл Ритейл България” ЕООД (Sky snack bar, Bottega prosecco bar, Pizza & Fresh bar, Relay shop), клиентът получава скреч карта, с която може да спечели една от наградите, предвидени за съответния търговски обект.

Скреч картата се избира от клиента на случаен принцип.

В случай на печеливша скреч карта, клиентът получава своята награда на момента от персонала в съответния търговски обект.

Покупката се удостоверява с касова бележка, дубликат от която се задържа заедно с печеливша скреч карта, за удостоверяване на предадена на клиента награда, в случай на печеливша скреч карта.

Срещу една касова бележка, отговаряща на условията от т.1, част I, клиентът получава една, две или три скреч карти, в зависимост от механизма описан в т.1, част I.

Един клиент може да участва неограничено, като всяко следващо участие е обвързано с представяне на нова касова бележка, с която не е участвал и удостоверяваща покупка, отговаряща на условията от т.1, част I.

Всеки участник може да спечели само една награда от една скреч карта.

Скреч карти и награди, получени от тях не се заменят срещу левовата им равностойност.

Част II. Кампания с награди на томболен принцип – важи само за обектите на „Нюанс БГ“ АД (всички Duty Free & Duty Paid магазини и магазин Bulgarian Bazaar)

    Всички непечеливши скреч карти от летище Варна имат право да участват в томбола за спечелване на една от две награди: ваучер за почивка в хотел Астор Гардън в к.к. Св.Св. Константин и Елена (6 нощувки за двама възрастни с две деца), заедно с осигурен ваучер за самолетни билети на стойност € 1000 или награда портативна тонколона JBL Party Box.

Всички непечеливши скреч карти от летище Бургас имат право да участват в томбола за спечелване на една от две награди: ваучер за почивка в хотел Cook’s Club в к.к. Слънчев бряг (6 нощувки за двама възрастни), заедно с осигурен ваучер за самолетни билети на стойност € 1000  или награда портативна тонколона JBL Party Box.

В случай че печелившият на награда ваучер за почивка, заедно с ваучер за самолетни билети в томболата на летище Бургас желае да се възползва от почивка за двама възрастни с две деца, би могъл да замени почивката си в хотел Cook’s Club в к.к. Слънчев бряг за почивка в хотел Астор Гардън в к.к. Св.Св. Константин и Елена.

Талонът за участие (гърбът на скреч картата) се попълва от клиента и се пуска в кутия, на обозначените за това места в търговските обекти.

Печелившите на наградите ваучер за почивка с ваучер за самолетни билети, заедно с 3 (три) резерви за летище, ще бъдат изтеглени в периода 01.10.2019г. – 15.10.2019г. в офиса на „Нюанс БГ“ АД на летище Варна и летище Бургас в комисия от представители на „Нюанс БГ“ АД и „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД.

Печелившите ще бъдат уведомени от организатора по телефон и/или имейл в срок от 5 (пет) работни дни след датата на тегленето.

В случай, че печелившия участник не може да бъде открит в срок от 7 (седем) дни на посочените от него телефон и/или имейл поради грешни или неверни данни посочени от него или други независещи от организатора причини, за печеливш се смята участника изтеглен като първа резерва. Ако и той не може да бъде открит, за печеливш ще се счита участника изтеглен като втора резерва и т.н.

В случай, че печелившият участник откаже да използва наградата си официално в писмена кореспонденция по имейл, наградата се предоставя на участника изтеглен като първа резерва.

Наградата (ваучер за почивка и ваучер за самолетни билети на стойност € 1000) не може да бъде предоставяна на трети лица и не може да бъде заменяна срещу паричната й равностойност.

Предоставянето на ваучерите за почивка и за самолетни билети, организирането на получаването им и комуникацията с печелившите са за сметка на „Нюанс БГ“ АД.

Наградата ваучер за почивка в хотел Астор Гардън в к.к. Св.Св. Константин и Елена важи за 6 (шест) нощувки за двама възрастни с две деца и може да бъде използвана до 1 (една) година след изтеглянето й.

Наградата ваучер за почивка в хотел Cook’s Club в к.к. Слънчев бряг важи за 6 (шест) нощувки за двама възрастни и може да бъде използвана до 1 (една) година след изтеглянето й.

При избор на използване на почивката в хотел Астор Гардън в к.к. Св.Св. Константин и Елена в слаб сезон (01.11.2019г. – 30.04.2020г.), изхранването е Full Board (с вкл. закуска, обяд и вечеря, като обядът и вечерята се предлагат на блок маса или на фиксирано меню, в зависимост от заетостта на хотела). В този случай печелившият трябва да резервира своята почивка не по-късно от 15.01.2020г.

При избор на използване на почивката в хотел Астор Гардън в к.к. Св.Св. Константин и Елена в силен сезон (01.05.2020г. – 31.10.2020г.), изхранването е All Inclusive. В този случай печелившият трябва да резервира своята почивка не по-късно от 15.03.2020г.

Използването на почивката в хотел Cook’s Club в к.к. Слънчев бряг е възможно само в силен сезон (01.05.2020г. – 30.09.2020г.), изхранването е All Inclusive. Печелившият трябва да резервира своята почивка не по-късно от 15.03.2020г.

Наградата ваучер за почивка в хотел Астор Гардън в к.к. Св.Св. Константин и Елена не може да бъде използвана в следните празнични периоди: Коледа (21.12. - 26.12.2019г. вкл.), Нова година (26.12.2019 - 02.01.2020г. вкл.) и Великден (16.04. – 20.04.2020г. вкл.).

Ангажимент на печелившият участник е да осъществи връзка с хотел Астор Гардън в к.к. Св.Св. Константин и Елена или хотел Cook’s Club в к.к. Слънчев бряг, да уточни подробностите, да резервира и организира своята почивка.

Ваучерът за самолетни билети на стойност € 1000 се осигурява от posoka.com.

Ваучерът за самолетни билети важи за полети до и от България във връзка с почивката в хотел Астор Гардън в к.к. Св.Св. Константин и Елена или хотел Cook’s Club в к.к. Слънчев бряг.

В случай, че стойността на самолетните билети е по-голяма от € 1000, разликата се доплаща от печелившият. В случай, че стойността на самолетните билети е по-малка от € 1000, разликата не се изплаща на печелившия.

Ангажимент на печелившият участник е да осъществи връзка с posoka.com, да уточни подробностите, да резервира и организира своите самолетни билети.

На основание чл. 12 и чл. 35 ЗДДФЛ, във връзка с чл. 13, ал. 1, т.21 ЗДДФЛ, предметните печалби със стойност над 100 лв. представляват облагаем доход за лицата към датата на получаване на печалбите, който доход се облага с 10% данък върху пазарната стойност на предметната печалба. В тази връзка платецът на дохода – предприятието декларира и внася размера на дължимия данък за наградите, отговарящи на условието за облагаем доход. За  наградите ваучер за почивка в хотел Астор Гардън или хотел Cook’s Club и ваучер за самолетни билети на стойност € 1000, както и тонколона JBL Party Box, предоставяни от „Нюанс БГ“ АД, последното следва да декларира изплатения доход от наградите на физически лица и да внесе размера на дължимия данък.

С приемането на тези Правила всеки Участник е информиран и се съгласява, че в случай, че спечели моментна или томболна награда, неговото/ нейното име и фамилия, както и снимки от връчването на наградата, могат да бъдат публикувани на официалната интернет страница и/или във Facebook страницата на Летище Варна и Летище Бургас.

С приемането на тези Правила всеки Участник е информиран, че в случай, че бъде изтеглен като печеливш Участник за наградата ваучер за почивка или тонколона JBL Party Box, Организаторът или „Нюанс БГ“ АД по собствено решение може да се свържат със спечелилия участник с молба за участието му във фотосесия, в удобно за него време и изцяло за сметка на Организатора /„Нюанс БГ“ АД и/или да предостави снимков материал от осъществената като награда почивка след изразено съгласие от страна на участника.

Организаторът не дължи заплащане на спечелилите Участници за предоставените снимки, които ще бъдат използвани от Организатора в аудио, видео или печатни материали.

Наградите от Кампанията са следните:

Част I – моментни награди от скреч карти на всички участващи търговски обекти:

A) „Нюанс БГ“ АД (всички Duty Free & Duty Paid магазини и магазин Bulgarian Bazaar):

* 20% отстъпка в същия магазин или в магазин Bulgarian Bazaar*
* 30% отстъпка в същия магазин или в магазин Bulgarian Bazaar*
* 50% отстъпка в същия магазин или в магазин Bulgarian Bazaar*
* Комплект пощенски картички
* Bluetooth тонколона
   
* Отстъпките важат при повторна покупка в рамките на същия ден. Отстъпките не се начисляват върху цигари, тютюневи изделия и продукти в промоция. Максимална отстъпка €100.
    
Б) “Ел Ес Травъл Ритейл България” ЕООД (Sky snack bar, Bottega prosecco bar, Pizza & Fresh bar, Relay shop):

* Кафе еспресо DonCafé
* Минерална вода Bankya 0,5l
* Наливна бира Kamenitza 0,33l
* Комплект подложки за чаши
* Ключодържател
* Фитнес гривна

Част II. Награди на томболен принцип – важи само за обектите на „Нюанс БГ“ АД (всички Duty Free & Duty Paid магазини и магазин Bulgarian Bazaar)

* Ваучер за почивка в хотел Астор Гардън в к.к. Св.Св. Константин и Елена (6 нощувки за двама възрастни с две деца), заедно с осигурен ваучер за самолетни билети на стойност € 1000
   
* Ваучер за почивка в хотел Cook’s Club в к.к. Слънчев бряг (6 нощувки за двама възрастни), заедно с осигурен ваучер за самолетни билети на стойност € 1000

* Тонколона JBL Party Box
   
Не се допуска получаване на паричната равностойност на спечелената награда.

Изображенията на наградите в рекламните материали са илюстративни и могат да се различават от реалните.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара