Спечелете пуф, кашон с Мента Пещера или бутилки Мента


Краен срок - 22 август 2019

Всеки си живее в свой собствен филм - това лято за нас беше "Коктейл (1988)"! ☀️🍹Ако можеш да опишеш лятото си със заглавие на филм, кое би било то?😁

Сподели с нас в коментар под поста и можеш да спечелиш страхотни награди!🎉

🏖 Един ще спечели пуф на Мента Пещера✌️идеален за дългите летни дни на плажа!
📦 Един ще спечели 1 кашон Мента Пещера 1L!
🍾 Десет ще спечелят по бутилка Мента 0.7 L!

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА И ПЕЧЕЛЕНЕ НА НАГРАДИТЕ

1. За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните условия, описани по-долу:
· Да изпише име на филм, с който описва своето лято, в коментар под анонсиращия активацията пост

Всеки участник в играта има шанс да спечели само една награда за периода на играта.

Тегленето на наградата ще се извърши на 23.08.2019 г. до 18:00 ч. на случаен принцип. Ще бъде изготвен Протокол, който удостоверява данните на печелившите и ще се съхранява на посочения адрес на компанията.

Печелившите ще бъдат обявени публично на Фейсбук страницата на Мента Пещера –  https://www.facebook.com/MentaPeshtera
на 23.08.2019 г. до 18:00 ч.

Организаторите имат право да изискват личните данни на победителите – име и адрес, за изготвяне на окончателния протокол и предаване на наградата. При публично обявяване на печелившите се обявяват само имената на профилите във Фейсбук на участниците. Организаторите на Играта имат правото да поискат документ за самоличност при предоставяне на наградата. При отказ от страна на печелившия да потвърди самоличността си, той автоматично губи право върху наградата, а наградата не се присъжда. Участниците в Играта са предварително запознати с условията и дават съгласието си да покрият всички данъчни задължения, произлизащи от наградата.

В срок до 10 (десет) работни дни след обявяването на победителите на Фейсбук страницата на Мента Пещера, победителите трябва да предоставят име, фамилия, телефон, актуален и пълен адрес за доставка на наградата на територията на страната посредством лично съобщение през Facebook до страницата на Мента Пещера във Facebook: https://www.facebook.com/MentaPeshtera. Ако в посочения срок, печеливш участник не подаде нужните данни за осъществяване на доставка по куриер, то той загубва правото си да получи наградата.

Наградите на печелившите участници ще бъдат доставени на посочения от участника адрес, за сметка на Организатора на Играта, чрез куриер, до 40 (четиридесет) работни дни от датата на предоставяне данни за адрес на доставка от страна на спечелилия.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда от страна на спечелил участник

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара