Спечелете всяка седмица награди от Frutino Wine


Краен срок -31 август 2019

Както FRUTINO съчетава богатството на виното и свежестта на плодовите сокове в едно, така и ти можеш да съчетаеш два свята в една снимка. Или да изпробваш кой е перфектния микс за теб, или дали цветът на приятелството ви се подчертава по-добре от тропическо приключение или от лятно удоволствие.

О, говорим за фото филтри. Да, отиди на frutino.wine/filters, миксирай две снимки и сподели резултата във Facebook или Instagram с #frutinoworld. И така играеш за някоя от многобройните ни седмични награди.

Игрите, провеждани на страницата на Frutino, представляват изтегляне на томболен принцип на 32 на брой потребители, качили в своите социални канали – Facebook или Instagram, снимки, отбелязани с хаштаг #frutinoworld, след като са използвали Frutino Photo Mix, намиращ се на https://frutino.wine/filters/

В игрите НЕ могат да участват непълнолетни лица, както и лица, работещи за „Домейн Бойар Интернешънъл“ ЕАД и техни преки родственици: деца, родители, братя, сестри, съпрузи.

Тъй като продуктите Frutino съдържат алкохол, няма да се допускат до участие в игрите постове и публикации, в чието съдържание присъстват лица под 18 години.

За участие в игрите не е необходимо закупуването на какъвто и да било продукт от продукцията на „Домейн Бойар Интернешънъл“ ЕАД, нито заплащането на каквато и да било такса.

Изпълнителят уведомява спечелилите участници в едноседмичен срок чрез отделен пост, коментар под поста-игра, в който участниците са се включили, „oтбелязване“ (тагване) на съответния участник или коментар под публикуваното от участника съдържание на www.facebook.com/frutino.wine.

За да получи наградата си, печелившият следва да изпрати своите лични данни – три имена, адрес и телефон за доставка под формата на лично съобщение в страницата на Frutino - www.facebook.com/frutino.wine в срок от 10 дни след уведомяването му при условията на т. 5.3.
*Домейн Бойар Интернешънъл“ ЕАД е администратор на лични данни по смисъла на Общия регламент относно защитата на данните.

Забранени са действия от страна на участници в игрите, с които се цели повишаване на вероятността за спечелване на награда, посредством използване на средства и методи, различни и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите Правила. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградите, Организаторът на игрите си запазва правото да дисквалифицира съответния участник или участници, да свали от играта неговите/техните участия и да го/ги лиши от правото да получи/получат спечелената в резултат на такива действия награда или награди.

Наградите в игрите се състоят от комбинация от продукти и рекламни материали на Организатора, която се определя индивидуално за всяка игра.

Наградите се теглят чрез жребий на случаен принцип, измежду всички участници, изпълнили правилно изискванията на конкретната игра, освен ако в условието не е посочено друго.
Печелившите участници ще бъдат обявявани на страницата на Frutino - www.facebook.com/frutino.wine и се уведомяват от Изпълнителя при условията на т.5.3.

Наградите се получават чрез куриерска фирма, наета от „Организатора“ за сметка на „Организатора“


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара