Спечелете Бочко комплект 'От първия ден'


Краен срок - 1 септември 2019

Тънката и нежна кожа на бебето е особено податлива на подсичане, защото е подложена на постоянно мокрене и замърсяване. Най-уязвимите зони са в областта на пелените, гънките на вратлето, ръчичките, крачетата и дори зад ушите.

Но твоето мъниче не знае това. То не се интересува какво се крие в крема, с който го мажеш от първия ден. Откакто сте заедно, за него значение има само нежният ти допир. Ден след ден твоята усмивка му показва цял един нов свят на забавни игри и вълнуващи открития.

За теб обаче е важно да има на кого да разчиташ, за да се справяш с подсичането бързо и лесно, и да няма нищо, което да помрачи щастливите ви моменти заедно. Това е и основната грижа на Бочко вече над 25 години. Кремът в зеленото бурканче е верен помощник на поколения български майки благодарение на доказаната си формула с цинков оксид и смрадлика. Цинковият оксид е активна съставка с минерален произход, която създава ефективна бариера срещу замърсявания и влага. Екстрактът от българска смрадлика има силно противовъзпалително и антиоксидантно действие.

Кремът при подсичане и кожни раздразнения Бочко укрепва и защитава кожата в най-уязвимите зони и бързо я възстановява при първи признаци на подсичане.

Включи се в играта на „Бочко“ и BG-Mamma!

Сподели своя опит, като ни разкажеш до 1 септември 2019 г. в кой период от растежа на твоето съкровище се наложи най-често да използваш крем при подсичане?

Петима от всички, участвали в играта, ще спечелят Бочко комплект "От първия ден", който включва крем против подсичане, шампоан липа и лайка, мляко за тяло маслина и памучна пелена, опаковани в специална кутия за спомени.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара