Спечелете винтоверт, ръчни часовници, слушалки и хавлии


Краен срок - 31 декември 2019

Вземи повече със своя нов инструмент или машина!

Направил си покупка от магазини Баш Майстора, или имаш впечатления от инструменти, с които си работил?

- Дай шанс на своя късмет и вземи изненадваща награда!

Очакват те 5 награди в томболата на магазини Баш Майстора!

Постави своите отзиви на продукт в периода 01.08 - 31.12.2019 г. и можеш да си един от късметлиите за:

    1 бр. Акумулаторен винтоверт MAKITA HP331DSME + куфар
    2 бр. Ръчен часовник MAKITA - лимитирана серия "100 години MAKITA"
    1 бр. Bluetooth слушалки SONY WI-C400
    1 бр. Плажна хавлия MAKITA

Петима от попълнилите правилно формата за участие и поставили отзиви към продукт до 24:00 часа на 31-ви декември 2019 г., ще бъдат изтеглени на 15.01.2020 г. и ще получат награда от магазини Баш Майстора!

Всяко физическо лице, което има навършени 18 години, което не попада в ограниченията за участие в Кампанията и което посети страницата https://bashmaistora.bg/games/, в периода от 01.08.2019г. до 24:00 часа на 31.12.2019г. има право да участва в томболата за наградата обявена на https://bashmaistora.bg/games/.

За да се включи в томболата за наградата, участникът трябва да премине през следните стъпки:

- Да посочи своята оценка и отзиви за продукти, поместени в сайта на магазини Баш Майстора.

- Да се регистрира с име, фамилия, телефонен номер и електронна поща в посочената регистрационна форма и да се съгласи с Общите условия.

Съществува ограничение в броя регистрации за играта от едно лице, като всеки участник има право само на една регистрация за верен отговор. Ако участник се регистрира повече от един път с един и същи данни, то в томболата за наградата той ще участва само под един номер.

Наградата ще се изтегли чрез томбола на случаен принцип на 15.01.2020 г. и ще бъде  публикувана на Facebook страницата на https://www.facebook.com/bashmaistora.bg до 18:00 часа в деня на теглене на печелившият.

Спечелилият участник ще бъде потърсен по имейл и/или телефон в срок от 2 работни дни.

Участникът трябва да посочи начин, по който желае да получи спечелената награда на територията на България в срок от 7 работни дни.

Участникът има право да вземе спечелената награда в срок от 10 работни дни от изтичане на изчаквателния период, в който участникът трябва да се свърже с Организатора. Чл.16. При получаване на наградата участникът трябва да предостави валиден документ за самоличност, чиито данни да отговарят на данните, с които е участвал в играта.

Участникът губи правото си да получи наградата, ако не е потърсил наградата си в посочения в чл. 14 срок.

Спечелилият Участник нямат право да получи паричната равностойност на Наградата или какъвто и да е друг заместващ продукт или артикул.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара