Спечелете велосипед, раници, ваучери, електрическа четка за зъби


Краен срок - 15 септември 2019

Колкото и да не ни се иска периода на летните емоции приключва и вече е време да влезем в час с новите, които предстоят. А именно великия есенен момент - подготовка на децата за първия учебен ден. Този ценен миг за родителите се проваля, когато всичко се подготвя в последните минути. Суматохата е пълна – търсене на дрехи, тетрадки, раници, курсове, подаръци за първокласници и много други важни неща.

Ние от радио POWER ще ви помогнем да се подготвите от по-рано и да се насладите на тези моменти. За поредна година ще проведем кампанията „Заедно в час” и ще ви въведем през новостите, новините, тенденциите и всичко, което ще ви е нужно, за да посрещнете 16-ти септември спокойни и информирани. Всеки делничен ден от 26-ти август до самия първи учебен ден Милен "Добър-Ти-Ден"  ще събира актуална информация свързана с образование и обучение и ще ви я представя в специални рубрики.

Разбира се, че сме предвидили и забавна игра, която ще ви накара да слушате внимателно. А на всеки "послушен", ще дадем възможност да участва в томбола с много и големи награди.

Наострихте ли вече уши? Играта започва!

Слушайте специалната ни програма и не подминавайте и звука на училищния звънец. Това е важен сигнал и трябва да запомните часа и датата, когато сте го чули. Изпратете ни тази информация, заедно с трите си имена и телефонен номер на адрес igra@powerfm.bg или чрез съобщение в нашата Facebook страница. По този начин участвате в томбола за множество награди осигурени от нашите приятели от "Хелен Дорон", езиков център "WORDS" и "WORDS Kids", дентална клиника "My Smile" и турситическа агенция"Travel 359". А наградите са:

    Детски велосипед
    2 ваучера за 15% отстъпка от годишната такса в учебен център по английски "Хелен Дорон" (всеки на стойност  130 лв)
    Раница Хелен Дорон  с моливник за бюро
    3 ваучера по 100 лв за почивка или екскурзия от туристическа агенция Травел 359
    Електрическа четка за зъби Philips + безплатен преглед и ортодонтска консултация от дентална клиника My Smile
    3 ваучера по 100 лв. за групово обучение в Езиков център WORDS

ЛИНК за участие


Post a Comment

По-нова По-стара