Спечелете 848 високоговорителя Sony SRS-XB21 от Pringles


Краен срок - 30 септември 2019

УЧАСТВАЙТЕ ЗА ШАНС ДА СПЕЧЕЛИТЕ ВИСОКОГОВОРИТЕЛ SONY ВСЕКИ ЧАС!*

Най-хубавото на лятото са добрите приятели и любимите песни. А тази година можете да НОСИТЕ МУЗИКАТА С ВАС.  Просто въведете кода от промоционалния кен Pringles за шанс да спечелите високоговорител Sony SRS-XB21 – перфектен за саундтрака на летните партита!
Важат Общите условия.

Обогатете своето лятно изживяване с преносимия високоговорител Sony SRS-XB21. Подобрете звученето на любимите си песни с EXTRA BASS™ и се насладете на удобния за пътуване водоустойчив дизайн!

Промоцията е отворена само за лица над 18 г. или повече години, постоянно пребиваващи в България.

Закупуването на промоционален продукт и достъпът до интернет са задължителни. Това е само онлайн промоция, няма вариант за участие по пощата или по телефона.

Ще се приемат само участия чрез официалния уебсайт и формуляр за участие.

Основен промоционален период: Промоцията е активна между 17 юни 2019 г. и 30 септември 2019 г. Участията трябва да се осъществяват между 11:00 ч. и 19:00 ч. всеки ден по време на промоционалния период. Всеки час между 11:00 ч. и 19:00 ч. по време на промоционалния период е „промоционален час“.

7. Всеки партиден код дава право на едно участие в промоцията. Всяко участие трябва да бъде придружено от различен партиден код.

Участията, осъществени между следните часове, ще участват в съответните тегления на случаен принцип с награда по един високоговорител Sony на всяко теглене.

Наградите от тегленията на случаен принцип ще се изпратят в рамките на 28 работни дни след края на всеки период на теглене.

За да участват в основния промоционален период, участниците трябва:
a. Да закупят участващ промоционален кен Pringles;


b. Да посетят Pringles.com и да въведат 19-цифрения партиден код от дъното на кена Pringles;

c. Да се регистрират за акаунт в Kellogg’s, ако все още нямат такъв, или да влязат с помощта на акаунт за социална мрежа;

d. Спечелилите участници ще бъдат уведомени незабавно на екрана и ще трябва да следват инструкциите, за да вземат наградата си.

От спечелилите по всяко време може да бъде поискано да предоставят касовата бележка за закупения продукт или партидния код на продукта.

Награди „Печеливши моменти”: По време на основния промоционален период ще има общо 848 (награди) „Печеливши моменти” за спечелване. Всяка награда е един (1) брой високоговорител Sony. Има по една награда на всеки промоционален час.

Всяка награда включва:

a. Един (1) брой високоговорител Sony. Модел: SRS-XB21
b. Един (1) USB кабел
c. Една (1) карта за регистриране на потребител
d. Една (1) гаранционна карта

По време на промоционалния период, 848 „Печеливши момента” (дни, часове, минути, секунди) са избрани произволно от независима услуга за верификация. Първото участие на валиден промоционален партиден код в или след този печеливш момент ще получи наградата. Ако няма участие между един печеливш момент и следващия, наградата от този печеливш момент ще се предаде нататък и ще създаде допълнителен печеливш момент. Всичките 848 награди са налични да бъдат спечелени.

Спечелилите носят отговорността да изпратят точна лична информация, за да вземат наградата. Организаторът на промоцията не носи отговорност за недоставяне на наградата поради подаване на грешна информация.

От спечелилите може да се изиска да участват в публична реклама без компенсация.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара