Спечелете новата кафе-машина на Phillips - Series 5000


Краен срок - 31 август 2019

Зареди се с енергия с чаша горещо кафе. А сега може да ти бъде още по-вкусно, защото имаш възможност да спечелиш новата кафе-машина на Phillips Series 5000 от играта на А1 клуб през месец август.

Приготвяй лесно различни ароматни кафе напитки, като еспресо, кафе, капучино и лате макиато, с натискането на един бутон. LatteGo добавя към напитките кадифеногладка млечна пяна, лесна е за инсталиране и може да се почисти за по-малко от 15 секунди.

Тази напълно автоматична машина предлага изобилие от опции да персонализираш напитките според своя вкус. Можеш лесно да настроиш и запаметиш дължината, силата и температурата за всяка напитка.

Как да участваш в играта?

Основното условие, за да се включиш, е да си абонат на А1 България на срочен договор*. Ако това е така, следващите стъпки ще ти отнемат само няколко минутки. Попълни кратка анкета и натисни бутона "Изпрати". Не забравяй да отбележиш че си съгласен с Общите условия на играта.

След края на играта ще бъде изтеглен един печеливш, който ще получи новата кафе-машина Philips. Екипът на А1 клуб ще се свърже с победителя, а името му ще бъде обявено по-късно на сайта на A1 България.

Определянето на Участникът, който ще спечели Наградата, се извършва посредством електронно теглене чрез използване на специализиран автоматичен софтуер, в присъствието на комисия, съставена от служители на Организатора, която удостоверява резултатите от определянето на печелившия участник. Тегленето се извършва по клубен номер, като печеливш участник е лицето, притежател на клубния номер. Ако притежателят на клубния номер е различен от лицето, което се е регистрирало, се прилага т.6.6, последно изречение.

Тегленето ще се проведе на 02.09.2019 г. в централния офис на А1. След определяне на печелившия Участник се изтегля още 1 (един) резервен печеливш Участник. Всеки резервен печеливш Участник може да замести предходния изтеглен, при условие, че последният не отговаря на определените в тези Правила условия, не може да бъде открит и/или не може да получи наградата в срока по т. 7. от настоящите Правила.

В срок до 10 (десет) работни дни от определянето на печелившия Участник по реда на предходната точка 6 (Разпределяне на наградите) Организаторът уведомява съответния печеливш Участник за спечелената награда чрез телефонно обаждане от Организатора.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара