Спечелете 3 почивки и 10 комплекта продукти от Garnier


Краен срок - 31 август 2019

Конкурсът е отворен за участие за всички пълнолетни  физически лица, които са граждани на РБ България, имат местна регистрация на територията на РБ България, намират се на територията на РБ България и са ползватели на Facebook (наричани по-нататък „Участници“). Служителите и членовете на най-тесния семеен кръг на служители на Организатора, както и което и да е друго лице, свързано с този Конкурс не могат да участват в Конкурса. Участници в Конкурса не могат да бъдат юридически лица.

В периода, посочен в точка 4 от Правилата, на Facebook  страницата на  Garnier: https://www.facebook.com/Garnier.Bulgaria ще бъде публикувано съобщение за конкурса с награди. За участие в Конкурса участниците тряба да направят следното:
По време на конкурса, задачата на участниците е да изпратят писмо с описание на хубави моменти, прекарани с Garnier Color Naturals по пощата на адрес гр. София, бул. Никола Вапцаров 55 или на имейл адрес: colornaturalsbulgaria@garnier.com

След изтичане на периода на Конкурса ще бъдат обявени 13 печеливши в Конкурса. Те ще бъдат определени съгласно решението на служителите на Организатора, креативна агенция „Публицис“ и медийна агенция „УМ“. Журито ще избере 13 победители, а основните критерии са креативност, оригиналност и придържане към съответната задача на Конкурса.
Победителите ще бъдат обявени на Facebook страницата на Garnier: https://www.facebook.com/Garnier.Bulgaria

Наградният фонд ще бъде:
Наградите са е 3x ,,Почивка от всичко” уикенд почивки с включени всички разходи) уикенд почивка (2 нощи в хотел от 4 * / 5 * на територията на Република България) и спа;
10x пакети на Garnier с продукти за грижа за косата.

Получаване на наградите: Наградите ще бъдат доставени на победителите на адресите, които са предоставили след като Организаторите са се свързали с тях чрез лично съобщение на профилите им в Facebook.

Срокът за доставяне на наградата е 90 дни от датата на обявяване на победителите. Един участник може да получи само една награда.

Участниците ще бъдат дисквалифицирани от Конкурса ако ползват фалшиви профили, за да дават отговорите. За фалшиви профили ще се считат всички, за които съществува разумно съмнение, че са създадени с цел даване на отговори в рамките на Конкурса. Причините за това включват, но не са изцяло изброени изцяло изброени: липса на профилна снимка, малко брой приятели или не отговаряне на директен въпрос в срок от 24 часа. Организаторът може по собствена преценка да дисквалифицира всеки Участник ако установи, че същият ползва фалшив профил за даване на отговори.

Организаторът си запазва правото да премахва отговори и текстове от Facebook страницата с обидно съдържание на расова, национална, сексуална или каквато и да е друга основа, като автоматично може да дисквалифицира публикувалия ги Участник от участие в Конкурса.
Участници, които участват в Конкурса нямат право да изискват други награди или такива в по-големи количества от тези, които са посочени в тези Правила. Наградата не може да се заменя за парична равностойност, други продукти или услуги. С приемането на наградата се считат за уредени всички задължения на Организатора на Конкурса към победителите.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара