Спечелете всеки ден вкусни подаръци Leki


Краен срок - 26 юли 2019

Приготви вкусна трапеза с летните грил-изкушения на Leki!

Включи се в играта Мастър Зона с наденици Leki по радио N-JOY и спечели подарък за кулинарно вдъхновение! 

Наденици Leki са вкусни и сочни, с натурални подправки - лук и сладък червен пипер, и аромат от естествено опушване.

Идеални за бърза вечеря, за мезе, или да ги метнеш на скарата за споделяне с приятели. А сега и с три нови, апетитни вкуса - Leki Бабекова, Луканкова и Родопска наденици. 

Баш наденица Leki – сочна, вкусна – Ке умрем за нея!

Награди:

Всяка седмица се раздават 5 дневни + 1 седмична награда. 

Имената на печелившите ще бъдат обявявани в ефира на радио N-JOY в петък, между 13 и 14 ч. 

Сподели любовта към храната с наденици Leki в играта Master Зона по радио N-JOY!

Всеки ден през срока на Играта, на страница www.njoy.bg, ще бъде публикуван 1 въпрос. Всеки желаещ да участва в Играта в посочения по-горе срок на Играта следва да отговори на въпроса на деня чрез регистрационна форма на страницата на Играта.

В Играта могат да участват всички физически лица, които дадат отговор чрез регистрационната форма в страницата на игра. За валидни се приемат регистрации с посочени поне две имена по лична карта и валиден телефонен номер.

От Играта ще бъдат дисквалифицирани участници, които използват няколко телефонни номера, регистрации или различни имена.

Всяко лице, което даде отговор и се регистрира за участие чрез регистрационната форма на Играта, участва в жребия за дневната и седмичната награда.

Награда
Дневна награда - 5 дни х 1 малка награда = 5 бр. малки награди:
27 седмица: (5х) 1 бр. малка награда = 3 бр. Кренвирш Леки вакум 300 г. + 1 бр. флоупак Леки Бабекова наденица 1,2 кг.
28 седмица: (5х) 1 бр. малка награда = 3 бр. Кренвирш Леки вакум 300 г. + 1 бр. флоупак Леки Луканкова наденица 1,2 кг.
29 седмица: (5х) 1 бр. малка награда = 3 бр. Кренвирш Леки вакум 300 г. + 1 бр. флоупак Леки Бабекова наденица 1,2 кг.
30 седмица: (5х) 1 бр. малка награда = 3 бр. Кренвирш Леки вакум 300 г. + 1 бр. флоупак Леки Луканкова наденица 1,2 кг.
Седмична награда - всяка седмица х1 брой = 1 флоупак Леки Бабекова наденица 1,2 кг. + 1 флоупак Леки Луканкова наденица 1,2 кг. + 1 флоупак Леки Родопска наденица 1,2 кг. + 1 флоупак Леки Македонска наденица 1,2 кг., (4 флоупака = Общо 4,8 кг.)

Към всяка награда, малка и голяма, печелившите участници ще получат като подарък от наденици Leki също и една брандирана престилка за готвене.

Дневните и седмичните награди в Играта са осигурени от "Белла България" АД, ЕИК 115141090.

Всеки участник в Играта, който е дал отговор на въпроса на деня чрез регистрационната форма в страницата на играта на сайта www.njoy.bg, може да спечели дневната награда за деня, в които се е регистрирал и автоматично се включва в томболата за седмичната награда.

Тегленето на дневните награди и седмичната награда ще бъде извършвано всеки петък, от представители на Организатора. Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип, чрез томбола, за дневните награди измежду всички участници за конкретния ден и за седмичната награда от всички отговорили на седмичния въпрос.

Печелившите участници ще бъдат обявени в ефира на радио N-JOY в петък, между 13 и 14 ч. и ще получат обаждане на посочения в регистрационната форма телефонен номер.

Организаторът не отговаря, в случай че наградата не може да бъде предоставена и/или използвана поради невъзможност на печелившия участник, невалиден/неточен телефонен номер, предоставяне на неточни лични данни, неспазване на настоящите правила, или поради наличието на технически или други пречки, свързани с конкретния печеливш или причини, извън контрола на Организатора.

Наградата не може да бъде заменяна за парична или каквато и да е друга равностойност в продукти или услуги.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара