Спечелете 2000 награди - Bubble bed и козметика Balea


Краен срок - 7 август 2019

"Летен празник на цените" 2019 🌞
Пазарувай над 5 лв. и може да спечелиш над 2000 награди!

"Летен празник на цените" 2019 е с период на провеждане от 25.07. до 07.08.2019 г. включително и се провежда във всички 78 магазина на „дм България“ ЕООД на територията на Република България.

Участието в активността е обвързано с покупка на стойност на и над 5,00 лв. с ДДС, като може да участва всяко лице на възраст над 14 години.

С всяка една покупка над 5 лв., клиентът автоматично се включва в играта и така има шанса да спечели една от посочените по-долу награди. За целите на участие не е необходимо попълването на регистрационни талони, карти и др. и предоставянето на лични данни.

Всеки ден през периода на играта във всеки един dm магазин на случаен принцип, предварително зададен от информационната система, ще бъдат избирани най-малко двама от клиентите, които ще спечелят една от посочените награди:

    продукти на dm марката Balea Грижа за коса и тяло
    надуваемо легло "Bubble bed"

В момента на извършване на покупката, още докато е на каса, клиентът веднага разбира дали печели.

Един клиент може да участва многократно в играта в периода на провеждането й с всяка своя покупка на стойност на и над 5,00 лв. с ДДС в кой да е от dm магазините на територията на страната. 

Наградите се получават на случаен принцип и според наличните в магазина награди, на момента, на място в съответния dm магазин.

Участник в Играта, спечелил награда съгласно тези условия и правила, няма право на замяна на спечелената награда с друга или с паричната й равностойност, нито има права на претенции относно вида на спечелената награда.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара