Спечелете All-Inclusive почивка в Topola Skies Resort & Aquapark


Краен срок - 9 юли 2019

Играй и спечели!

🎂🎉 По повод 10-годишния юбилей на Topola Skies Resort & Aquapark, раздаваме 10 страхотни награди!

👑 1 ваучер за All-Inclusive почивка с 5 нощувки за 2-ма възрастни и 2 деца - до 14 години.
🎁 3 ваучера за All-Inclusive почивка с 2 нощувки за 2-ма възрастни и 2 деца - до 14 години.
🎁 3 ваучера за 10% остъпка на всички видове помещения за настаняване.
🎁 3 ваучера за безплатен вход в Аквапарка на Топола Скайс за 2-ма възрастни и 2 деца-до 14 години.

За да участвате в играта:
✅ Последвайте страницата ни във Facebook.
✅ Споделете тази публикация.
✅ Отбележете в коментар хората, с които да споделите своята награда.

Тегленето на наградите ще се проведе на 09.07.2019г., а печелившите участници ще бъдат обявени в същия ден на нашата Facebook страница.

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица, които са навършили 18 години към момента на регистрация в играта. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на “Експрес Гаранцион” ООД и на свързани компании с него, както и членове на техните семейства.

Всички видове ваучери се считат за валидни (могат да се използват от победителя) само след предварително направена заявка за използването на ваучера и писмено потвърдена резервация на имейл адрес: reservation@topolaskies.com.
Телефон за връзка с Организатора: +359 887 619 254.

Печелившите се определят с томбола на случаен принцип измежду всички, които са изпълнили пълно и точно правилата за участие в играта и правилата за регистрация в играта в страницата на “Топола Скайс Ризорт и Аквапарк” във Facebook.

Тегленето на наградите ще се проведе на 09.07.2019г., а печелившите участници ще бъдат обявени в същия ден на страницата на “Топола Скайс Ризорт и Аквапарк” във Facebook.
Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на печелившите участници да се свърже с победителите на посочения от тях профил във Facebook. За да получи наградата си, победителят се съгласява в рамките на 2 работни дни да върне отговор като предостави в лично съобщение до организатора във Facebook следните данни: Три имена; Телефон за връзка и желани дати за настаняване в хотела/желани дати за достъп до аквапарка. Спечелена награда не може да бъде заменяна за паричната й равностойност. В случай, че победителят не върне отговор в рамките на 2 работни дни по посочения начин, той се съгласява, че губи спечелената награда и Организаторът няма задължение да провежда повторно теглене на наградата, върху която е изгубено правото на получаване. Организаторът си запазва правото при обективна невъзможност да предостави наградата на желаните дати за настаняване в хотела/желаните дати за достъп до аквапарка, да предложи на спечелилия участник други дати, които да са удобни за него.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара