Спечелете СПА уикенд за двама в ПАРК и СПА ХОТЕЛ МАРКОВО


Краен срок - 31 юли 2019

Как да участвам?
Купи TUXIDO продукти на минимална стойност 6.00 лв и регистрирай касовата бележка на нашия сайт.
Къде мога да намеря TUXIDO?
в online магазина на TUXIDO, както и в партньорската ни мрежа: Метро, Медея, Фрамар, Триумф, Лекси, КООП, Relay, ebag.bg, passion.bg и други...

СПА уикенд за двама
TUXIDO ще ти подари СПА уикенд за двама в ПАРК и СПА ХОТЕЛ МАРКОВО

Участващи търговски марки и опаковки
Всички продукти на TUXIDO следва да се счита, че участват в Промоцията.

В промоцията могат да бъдат спечелени:
- малки награди: 20 комплекта - в периода на промоцията. 1 комплект съдържа: 4 опаковки презервативи TUXIDO 3бр. или 12 бр. и 100 гр Milka шоколад.
- голяма награда: пътуване за двама до гр. Пловдив, Парк и СПА Хотел Марково*. Виж детайлна информация за голямата награда в точка 12.1 от настоящите правила.

За да участвате за спечелването на една от малките награди, трябва да изпълните всяко едно от следните условия:
1. Да закупите продукт(и) TUXIDO на стойност минимум 6 лв. с ДДС;
2. За да участвате за спечелването на една от малките награди трябва да изпълните на https://tuxido-condoms.com/game форма: три имена, адрес и телефон, е-майл, дата на закупване, закупен продукт, каде е закупен и регистрирайки номера на касовия бон/фактура за закупените TUXIDO продукти на минимална стойност 6 лв. с ДДС, като с това потвърждавате, че сте съгласни с Правилата на промоцията.

За да участвате за спечелването на голямата награда, трябва да изпълните всяко едно от следните условия:
1. Да закупите продукт(и) TUXIDO на стойност минимум 6 лв. с ДДС;
2. За да участвате за спечелването на голямата награда, трябва да изпълните на https://tuxido-condoms.com/game форма: три имена, адрес и телефон, и-майл, дата на закупване, закупен продукт, каде е закупен и регистрирайки номера на касовия бон/фактура за закупените TUXIDO продукти на минимална стойност 6 лв. с ДДС, като с това потвърждавате, че сте съгласни с Правилата на промоцията.

Да запазите регистрираната касова бележка/фактура, с която, в случай че спечелите, ще удостоверите направената покупка.

Всеки участник може да се регистрира в Промоцията, с повече от една касова бележка/фактура за продукти TUXIDO, при условие, че всяка от тях (бележка, фактура) доказва покупка на продукти TUXIDO в размер на минимум 6.00 лева, с включено ДДС. Една касова бележка/фактура дава право само на една регистрация, независимо от стойността на касовата бележка/фактура. За избягване на неясноти, един участник в Промоцията може да спечели само една награда (една голяма награда или една малка награда), независимо от броя на регистрираните касови бележки/фактури за продукти TUXIDO.

Регистрация чрез https://tuxido-condoms.com/game ще се счита за невалидна и участникът няма да бъде регистриран като такъв в разпределението за наградата в следните случаи:
1. Ако регистрацията съдържа повече от един уникален номер на касова бележка/фактура;
2. Ако регистрацията не съдържа уникалния номер на касовата бележка/фактура;
3. Ако регистрацията съдържа уникален номер на касова бележка/фактура, който вече е бил регистриран;
4. Ако регистрацията е изпратена след изтичане срока на Промоцията, а именно след 23:59:59 ч. на 31-ви юли 2019 г. или преди нейното начало, а именно преди 00:00:00 ч. на 01-ви юни 2019 г. В случаите, когато има забавяне от уебсайта www.tuxido-condoms.com, Организаторът не носи отговорност за забавянето.
5. Ако регистрираната касова бележка/фактура е за продукти TUXIDO, на стойност по-малка от 6 лв. с ДДС.
6. Ако регистрирал се участник поиска заличаването на личните му данни, преди да е бил обявен за Печеливш;
7. Ако регистрирал се участник не е навършил 18 г. към датата на извършване на регистрацията.
8. Ако регистрацията съдържа грешки в полетата: имена, телефон, и-майл, дата на закупване, закупен продукт, място или дата на покупката.

Всеки регистриран номер на касова бележка/фактура, който не е спечелил награда, участва в томболата за теглене на голямата награда до края на Промоцията.

Печелившият/та на малката и голямата награда ще се тегли чрез томбола в периода 05-07. август 2019 г., в присъствието на нотариус. Победителят ще бъде извикан и обявен на ФБ за спечелване и получаване на наградата.

В Промоцията могат да бъдат спечелени следните награди:

1. Голяма награда: пътуване за двама до гр. Пловдив, Парк и СПА Хотел Марково * на стойност 400 лв.
*Голямата награда включва 2 нощувки за двама души в Парк и СПА Хотел Марково с адрес България, ул „Исака 44А“, 4108 Марково. В престоя са включени: закуска, ползване на джакузи с минерална вода, парна баня, сауна, минерален басейн, релакс зона, интернет, застраховка, туристическа такса. Използване на СПА уикенда (когато) след консултация с TUXIDO и хотела. Въпреки това в периода от 01.09-30.11.19. TUXIDO организира точните дати, както е поискано от победителя.. Спечелилите ще получат ваучер след валидация на наградата.
За избягване на неясноти, единствените разходи покрити от Организатора са гореописаните. Освен тези разходи Организаторът не поема други разходи свързани с пътуването, в това число, но не само: медицински застраховки, други такси, данъци, разходи за храна и т.н. Всички подобни разходи и други допълнителни разходи са за сметка на печелившия Участник.

2. Малки награди: 20 комплекта продукти TUXIDO, всеки съдържащ:
4 опаковки презервативи TUXIDO 3бр. или 12 бр. и 100 гр Milka шоколад
За избягване на каквото и да било съмнение, всички награди (голяма и малки) могат да бъдат предоставени само на участници, валидирани от Организатора като победители в съответствие с всяко и всички от изискванията и условията съгласно настоящите Официални правила.

Касова бележка/фактура може да бъде регистрирана само веднъж.

В периода 05-07. август 2019 г.. ще бъде изтеглен/а печелившият/а Участник за голямата награда в присъствието на нотариус измежду всички регистрирали валидни касови бележки/фактури участници в периода на Промоцията. Спечелилият голямата награда ще бъде уведомен по телефона или ФБ, с информация как да получи своята награда. Начинът за получаване на наградата може да включва вземането и от специално указано място, в който случай съответните разходи по получаване на наградата ще бъдат за сметка на съответния печеливш Участник.
В периода 05-07. август 2019 г. ще бъде изтеглена и 1 резерва. Редът за свързване с резервата е уточнен в точка 17 от настоящите правила.

Победителите в Промоцията са длъжни да предоставят:
- регистрираната касова бележка/фактура като доказателство за печалбата, както и да докажат, че са с постоянно местожителство в България (съгласно изискванията на член 18 по-долу) при получаване на наградата.
- техни лични данни: три имена, дата на раждане, номер на ЛК, които се изискват за процедурата по получаване на наградата, след като бъдат уведомени, че са сред печелившите.

Малките награди ще бъдат изпратени за сметка на Възложителя не по-късно от 15.08.2019. Малките награди се предявяват от спечелилите участници до 31.08.2019 г., а Възложителят няма задължение за предоставяне на награда, предявена след тази дата.

Голямата награда се предявява от спечелилия участник до 22.08.2019 г., а Възложителят няма задължение за предоставяне на награда, предявена след тази дата. В случай, че победителят не потвърди наградата си до 22.08.2019г., на .23.08.2019 Организаторът се свързва с предварително изтеглена резерва за победител за съответната непотвърдена награда, както е описано в точка 14. Резервният победител трябва да предяви наградата си до 7 календарни дни от деня, в който е уведомен. Организаторът няма задължение за предоставяне на награда, предявена след този период. В случай, че нито победителят, нито резервата не потвърди наградата си, тя няма да бъде предоставена.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара