Конкурс за снимка на тема 'Ваканция с книга'


Краен срок - 31 август 2019

Ваканцията е най-хубава с книга! Затова „Площад Славейков” кани читателите си – и особено тези от тях, които са в отпуск – да се включат във фотоконкурс на тема „Ваканция с книга”. Оставяме на вашето въображение какви кадри да направите с книги, хора, домашни любимци от плажа, планината или някое друго кътче за почивка и литература.

Изпращайте ни снимките си на адрес ploshtadslaveikov@gmail.com заедно с кратко (или дълго) описание къде е направен кадърът, защо сте избрали това място за ваканция и с какво ви привлече тази книга.

Най-хубавите снимки ще бъдат публикувани в страницата на „Площад Славейков“ във Фейсбук. А онези от тях, които получат най-много харесвания, ще попаднат и в сайта – в седмичната рубрика „Топ 10 на Книжен център „Гринуич”. Техните автори ще получат награда – ще ви предложим някои от най-актуалните заглавия на българския книжен пазар, билети за концерти, оперни спектакли, кино, както и чаши с мотото на „Площад Славейков“ „Зона, свободна от чалга”.

Всеки понеделник ще публикуваме нова селекция с награди, които ще ви предложим. Очакваме вашите снимки през юли и август.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара