Конкурс 'Kånken Арт' - включи се и ти!


Краен срок - 15 юли 2019

Конкен е изкуство.

Музика, филми, литература, а сега и… една ученическа раница. През 2016 г. Шведското общество за занаяти и изкуства определя Kånken за приложно изкуство и му дава същата защита като книгите на Астрид Линдгрен и песните на ABBA. Чрез вълната от #КонкенАрт в социалните мрежи Вие добавяте цвят и вдъхновение за приключения към историята на раницата.

Ето защо решихме да Ви поканим да споделите Вашия артистичен поглед към Kånken приключението и да спечелите Kånken Classic в цвят по избор! Ако сте художник, дизайнер или ентусиаст с оригинални идеи, изпратете Вашето произведение на info@fjallraven-shop.bg до 15 юли 2019 г. и се включете в първия по рода си Kånken Art конкурс в България.

Изборът на победителите ще протече в два етапа. На първия най-добрите рисунки ще бъдат публикувани на страницата на Fjallraven Shop Sofia, а публиката ще оценява артистичните им качества до 29 юли 2019 г. На втория етап жури в специален състав ще избере победителя сред петте произведения, които са най-харесвани. Освен художествените качества, то ще оцени и доколко творбата отразява историята на раницата, мотивацията на създателите ѝ и - разбира се - множеството вдъхновяващи начини, по които всички вие превърнахте Kånken в жива легенда и произведение на изкуството.

П.П.: Тази покана няма да бъде спонсорирана във Facebook, така че разчитаме на нашите приятели за разпространението ѝ - споделете я или отбележете в коментар Ваш познат художник, чиято работа искате да видите в конкурса :)

*Горната илюстрация е на Jennifer Potter, победител в Kånken Art Competition 2017


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара