Спечелете пътуване за двама до Исландия


Краен срок - 30 юни 2019

✈СПЕЧЕЛИ пътуване до Исландия за двама от Oriflame! 💙💙💙

Откъде се добива калцият в продукта на Орифлейм “Морски калций & Витамин D”:
А. От варовикови скали в Южна Америка
Б. От водорасли от кристално чистите води на Исландия
В. От краве мляко от Нова Зеландия


Остави своето предположение като коментар под поста и стискай палци да видиш името си като победител на 08.07.

Дори и да не спечелиш голямата награда, имаш шанса да получиш една от 50 опаковки “Морски калций & Витамин D”

В играта могат да бъдат спечелени:
- малки награди: 50 броя опаковки “Морски калций & Витамин D”
- голяма награда: пътуване за двама до Исландия. Виж детайлна информация за голямата награда в точка 12.1 от настоящите правила.

За да участвате в играта е необходимо да се отговори правилно на въпросът зададен в промоционалния пост в страницата на Oriflame във Facebook - https://www.facebook.com/oriflame.bulgaria/

Участието в Промоцията е незадължително и доброволно.
Всеки участник може да участва по веднъж с коментар под поста с отговор на зададения въпрос в посочените по-горе срокове.

Участниците трябва да са навършили 18 години към датата на участие в играта.

Печелившите на малките награди ще се теглят чрез специализиран софтуер след края на периода на играта в периода 01.07 - 05.07.2019 година. Победителите ще бъдат известени чрез пост във страницата на Oriflame във Facebook - https://www.facebook.com/oriflame.bulgaria/ на 08.07.2019 година.

Печелившият/та на голямата награда ще се тегли чрез томбола в периода 01.07 - 05.07.2019 година, в присъствието на нотариус. Победителят ще бъде известен чрез лично съобщение и пост във Facebook страницата на Oriflame - https://www.facebook.com/oriflame.bulgaria/ на 08.07.2019 година.

Голяма награда: пътуване за двама до Исландия
Голямата награда включва 2 нощувки за двама души и самолетни билети до Исландия. Детайлите около пътуването ще бъдат допълнително уточнени след изтегляне на победителя,
спрямо неговата натовареност.
За избягване на неясноти, единствените разходи покрити от Организатора са гореописаните. Освен тези разходи Организаторът не поема други разходи свързани с пътуването, в това число, но не само: медицински застраховки, други такси, данъци, разходи за храна и т.н. Всички подобни разходи и други допълнителни разходи са за сметка на печелившия Участник.

Малки награди: 50 броя опаковки “Морски калций & Витамин D”
За избягване на каквото и да било съмнение, всички награди (голяма и малки) могат да бъдат предоставени само на участници, валидирани от Организатора като победители в съответствие с всяко и всички от изискванията и условията съгласно настоящите Официални правила.

В периода 01.07 - 05.07.2019 година ще бъде изтеглен/а печелившият/а Участник за голямата награда в присъствието на нотариус измежду всички отговорили правилно на посочения в играта въпрос. Спечелилият голямата награда ще бъде уведомен чрез лично съобщение и пост, с информация как да получи своята награда. Начинът за получаване на наградата може да включва вземането и от специално указано място, в който случай съответните разходи по получаване на наградата ще бъдат за сметка на съответния печеливш Участник.
В периода 01.07 - 05.07.2019 година ще бъде изтеглена и 1 резерва. Редът за свързване с резервата е уточнен в точка 13 от настоящите правила.

Победителите в Промоцията са длъжни да предоставят:
· техни лични данни: три имена, дата на раждане, номер на ЛК, които се изискват за процедурата по получаване на наградата, след като бъдат уведомени, че са сред печелившите.

Малките награди ще бъдат изпратени за сметка на Възложителя не по-късно от 31.07.2019. Малките награди се предявяват от спечелилите участници до 15.07.2019 г., а Възложителят няма задължение за предоставяне на награда, предявена след тази дата.

Голямата награда се предявява от спечелилия участник до 15.07.2019 г., а Възложителят няма задължение за предоставяне на награда, предявена след тази дата. В случай, че победителят не потвърди наградата си до 15.07.2019г., на 16.07.2019 г. Организаторът се свързва с предварително изтеглена резерва за победител за съответната непотвърдена награда, както е описано в точка 14. Резервният победител трябва да предяви наградата си до 5 календарни дни от деня, в който е уведомен. Организаторът няма задължение за предоставяне на награда, предявена след този период. В случай, че нито победителят, нито резервата не потвърди наградата си, тя няма да бъде предоставена.


ЛИНК за участие

3 Коментари

  1. Б. От водорасли от кристално чистите води на Исландия

    ОтговорИзтриване
  2. Отговор Б.От водорасли от кристално чистите води на Исландия

    ОтговорИзтриване
  3. Отговор Б.От водорасли от кристално чистите води на Исландия

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара