Спечелете продукти за лятна грижа от SNB Professional


Играта е приключила!

Печеливши:
сиси
лещичка
moni-m
Marthina
Serenity'В сезона на отворените обувки често кожата на краката понася щети, които ни се иска да оправим с магическа пръчица. Освен това в жегите губим много вода и това има своя отпечатък върху състоянието на кожата.

SNB Professional напомня редовно да полагаме грижи за ходилата си и по-долу споделя любимите продукти на много от клиентите си за лятна грижа на стъпалата.

Любимият Захарен скраб с какаово и растителни масла от 300 мл продължава да бъде изборът на повечето хора за ексфолиране и подхранване. Съдържащото се в продукта какаово масло овлажнява, омекотява и подобрява еластичността на кожата след почистването с уникалната комбинация от рафинирана и кафява захар. А този неустоим аромат на шоколад и кокос ни отпуска напълно след тежкия ден на високи обувки в офиса. Няма човек, който да откаже масаж с този скраб!

А тези, които постоянно са в движение и не обичат да им се плъзгат краката в обувките, избират Охлаждащият и освежаващ лосион от 110 мл. Богатият коктейл от урея, масла от див риган, мента, портокал, лавандула, евкалипт, босилек и пелин, заедно с ментол и бизаболол, дезодорира, поддържа мекотата и осигурява дълготрайна свежест. И не само това – 89% от вложените съставки в този незаменим лосион са с натурален произход по критериите на международен стандарт ISO 16128.

Любителите на ПРЕМИУМ грижата, разработена с нашите партньори от Япония, имат нов фаворит – Активният предпазващ лосион с прополис и лавандулово масло в удобен флакон от 110 мл. Това, което те откриха в него, са ключовите му свойства да успокоява поради вложената лайкова вода и да защитава кожата и ноктите от инфекции, благодарение на екстракти от прополис, хамамелис и готу кола, комбинирани с лавандулово масло.

Не бива да пропускаме нанасянето на крем и то всеки ден! За лятото професионалистите препоръчват леки формули, които дълбоко хидратират и набавят загубената влага. Особено подходящ за горещите летни дни е Хидратиращият крем за крака с урея от 100 мл, който умело комбинира глицерин, урея и бизаболол, за да овлажни добре и да ускори премахването на вроговената кожа.

А кой от изброените е Вашият любим продукт за грижа на кожата на краката през лятото?
Напишете в коментар под темата до 27 юни 2019 г. кой от продуктите бихте искали да изпробвате през летните дни, а ние ще изтеглим на 28 юни 2019 г. петима от коментиралите, които ще зарадваме с избрания продукт.

Пожелаваме Ви прохладно лято и безгрижна лятна почивка!

Краен срок - 27 юни 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара