Спечелете комплекти с продукти President


Играта е приключила!

Печеливши:
infiniТy
dannyny
pepi_r
stephchica
tido
Савина1



Светът на Président е свят на изтънчения вкус. Свят, в който властват високите критерии за качество.

Един от най-обичаните и прочути продукти на марката е сиренето Salakis. Président е един от символите на френската гастрономия, но и посланик на добрия вкус навсякъде по света.
Salakis е висококачествено бяло саламурено сирене от краве мляко със свеж аромат и мек сметанов вкус. Хапването му се превръща в истинско гурме удоволствие.

Président Salakis е съвършеният продукт както за директна консумация, така и за приготвяне на най-различни ястия. Ако искате всяко ваше ястие да има характерен вкус, изящна визия и ярка индивидуалност, Président Salakis е Вашият избор.

Вкусът на продуктите на Président е предизвикателен и провокира всеки да развихри въображението си. Затова Président отправя кулинарно предизвикателство към потребителите на форум BG-Mamma!

Развихрете се в кухнята и споделете своята рецепта със снимка на вкусна салата или предястие, приготвени със сирене Salakis.

Победителите от кулинарния конкурс ще се избират на томболен принцип и ще бъдат изтеглени на два етапа. Всяка седмица ще теглим трима победители, които ще получат комплект продукти на Président като награда.

Ще обявим първите късметлии на 17 юни в темата.

Шест участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип в два етапа.

Всеки регистриран потребител може да участва в Играта само с един потребителски профил.

Всеки регистриран потребител на форум BG-Mamma ще бъде регистриран за участие в Играта само веднъж след публикуването на първото мнение. Следващи публикации в темата не дават допълнително право за регистрация в Играта.

Участниците могат да изпращат и/или публикуват мнения, текстове, снимки (изображения), видеоклипове и др., съобразно правилата на www.bg-mamma.com.

Всеки от печелившите потребители съгласно т. 3.2 и т. 4 ще получи награда -  комплект с продукти на Président. Общият брой на наградите е шест (6).

Печелившите участници се уведомяват на интернет страницата www.bg-mamma.com и/или в специалната тема от представители на форум BG-Mamma на 17.06.2019 г и на 25.06.2019 г. Всеки един от Победителите, чийто настоящ адрес е на територията на Република България има право да получи наградата си по куриер на предварително посочен от него адрес в рамките на 10 (десет) работни дни. Във връзка с доставката на Наградата, всеки от спечелилите потребители следва да предостави на Организатора, посредством лично съобщение, своите три имена, телефон за връзка и адрес за доставка. За целите на доставянето на Наградата, Организаторът предоставя на “Лакталис България“ ЕООД, в качеството му на Партньор, осигуряващ наградата – име, телефон и адрес на печелившите участници или организира сам доставянето на Наградата чрез използване на услугите на куриер. Ако някой от спечелилите не отговоря на личните съобщения повече от 5 (пет) работни дни, на негово място се избира друг Участник.

Спечелилите нямат право да получат паричната равностойност на Наградата или да заменят същата за други продукти.

Получаването на Наградата се удостоверява с приемо-предавателен протокол при получаването ѝ на място в офиса на Организатора или чрез обратна разписка (товарителница), подписана от спечелилия Участник.

Краен срок - 24 юни 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара