Спечелете 7 дни All-Inclusive почивка за двама на остров Закинтос


Играта е приключила!

Печеливш: Ваня Манева



😍 Играй и Спечели 🎁 7 дни All-Inclusive почивка за двама на остров Закинтос в хотел 4* и вкл. самолетни билети! 🌞⛱

Как да участваш?

➡ Просто тагни в коментар човека, с когото ще отидеш на почивката на остров Закинтос.

След като тагнеш човека, ще получиш лично съобщение 💬 от нас с инструкции за играта.

🏆 Победителят ще бъде изтеглен на 17 юни, на случаен принцип от всички участници, изпълнили правилно условията. Победителят ще обявим в коментар под поста.
„СПЕЧЕЛИ ЕКСКУРЗИЯ ЗА ДВАМА НА ОСТРОВ ЗАКИНТОС“

Всеки клиент, който желае да участва в промоцията, трябва да е изпълнил условията за участие в томболата, а именно:

1/ да заяви участие в играта, която се провежда на facebook страницата на Colibra, в периода 07.06.2019г – 16.06.2019г.

2/ при участие, участникът получава 1/един/ бр. точка, с която участва в томболата, като всяка допълнителна точка играе ролята на допълнителен билет за участие в играта.

3/ да увеличи своя брой точки, участникът ще получи лично съобщение от facebook страницата на Colibra, в което:

– участникът ще може да спечели допълнителни точки, като покани други свои приятели да се включат в играта;

– при всеки поканен приятел, който се включи в играта, участникът получава 1 /един/ бр. допълнителна точка към неговия актив;

– участникът ще може да спечели допълнителни точки, като инсталира мобилното приложение на Colibra на своя личен телефон;

– при успешна инсталация на мобилното приложение на Colibra, участникът получава 5 /пет/ бр. допълнителни точки към неговия актив;

4/ да не деинсталира/изтрие приложението на Colibra от своя мобилен телефон и да не използва дигитални софтуери за манипулиране събирането на точки в периода на играта. Ако изтегленият в томболата печеливш участник е деинсталирал/изтрил приложението на Colibra от своя мобилен телефон или използвал нечестни игрови практики, той губи правото да се възползва от спечелената награда.

5/ тегленето на победителя ще се състои на  17 Юни 2019г. в присъствието на нотариус, като ще бъдат изтеглени и 2 резерви. Името на победителя и резервите ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на Colibra на 17 Юни 2019г.

Особености:

1/ участието в играта е обвързано с инсталиране на мобилното приложение на Colibra на територията на Република България. Играта важи само периода 07.06.2019г – 16.06.2019г.

2/ в периода на играта 07.06.2019г – 16.06.2019г. един участник може да участва в играта с толкова точки, с колкото пожелае да събере сам с помощта на предоставените от Colibra технически възможности.

3/ с извършване на тези дейности, участникът се съгласява с Общите условия на играта.

4/ оползотворяването на наградата се осъществява след предварителна резервация в хотел на остров Закинтос, избран от организатора, като резервацията не е възможно да се ползва в периоди на национални и официални празници.

Наградният фонд на промоцията “Спечели екскурзия за двама на остров Закинтос”  представлява 7 нощувки All-inclusive за двама  в избран от организатора 4* (4-звезден) хотел на остров Закинтос с включени самолетни билети за двама (отиване и връщане) за съответната дестинация. Победителят ще получи наградата си  САМО след легитимация чрез документ за самоличност и проверка за правилно и легитимно изпълнение на условията на играта в периода 07.06.2019 – 16.06.2019г.

В играта имат право да участват всички, които са изпълнили условията на т.4 и са навършили 18 години. В промоцията “Спечели екскурзия за двама на остров Закинтос” нямат право да участват служителите на „ИНСА България“ ЕООД и свързаните с тях търговски дружества, както и членове на техните семейства.

Печелившият няма право да преотстъпва наградата си на трети лица, както и да изиска паричната ѝ равностойност.

Непотърсена награда в срок от 5 работни дни след обявяване на печелившия, преминава при изтеглената при жребия резерва.

Краен срок - 16 юни 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара