Спечелете страхотни награди от вода Савина - водата за всеки ден!


Играта е приключила!

Печелившите са обявявани всеки ден на фейсбук страницата на радио Fresh.




Вече знаете коя е Савина, но ви даваме възможност да задълбочите познанството си с тази харизматична дама.

Савина обича да прекарва време вкъщи, но като всяка еманципирана съвременна вода прекарва доста време и в офиса. Освен това много спортува, а пътуването е същинската ѝ страст – стига до всяка точка на България със собствен транспорт.  Свежа, чиста и вярна на женската си природа, тя си пада по розовото – толкова, че не може да устои на изкушението на розовото масло и може да ги видите заедно!

Веднъж срещнали Савина, няма да искате да се разделяте с нея! Тя има какво да ви предложи всеки ден, без да ви отегчава. Както често се случва, и при нея по-малкото се оказва повече – ниската минерализация ви дава оптимално качество за ежедневна употреба.

Ако обичате чистотата във всичките ѝ форми, то тогава Савина е правилният избор. С мекия си характер, тя има сериозно предимство пред другите твърди води, с които, знаете, не се общува лесно.

Без да парадира с богатството си на озон, тя знае, че истинските ценители ще разпознаят достойнствата ѝ. Ще се учудите, че въпреки женствеността си, притежава изключително постоянство – химичният състав и качеството ѝ са неизменни. Тъкмо това е и разковничето на симпатията на малки и големи към нея. Сговорчивият ѝ нрав и изявен характер с лек свеж вкус никак не натоварва, а напротив – оставя у вас усещане за лекота!

Любителка на модерните технологии и постоянните подобрения, тя с готовност се подлага на различни манипулации като инжектиране на озон и обратна осмоза. Тези процедури са същински хит сред минералните води. Обратната осмоза има невероятната способност да намалява количеството на соли и минерали във водата. С тези супер качества тя ви осигурява отлична хидратация на клетката, добро храносмилане и бъбречни функции и още много предимства! Озонирането пък не е само модна прищявка, а изключително важно за чистотата на водата и стерилността на бутилката.

Сега имате шанс да участвате  в играта на Савина, като отговорите вярно на въпроса във фейсбук страницата на радио Fresh!. Всеки делничен ден 3-ма ще печелят по стек вода Савина, а всяка седмица по един късметлия ще си спечели диспенсър за топла и студена вода плюс два галона от 19 л. вода Савина към всяка машина!


Краен срок - 28 юни 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара