Спечелете NutriBullet от 'МЕТРО' и 'Ден и нощ'

Снимката на наградата е илюстративна

Краен срок - 10 юли 2019

От 27 юни до 10 юли 2019 г. купи бисквити Мюсли Боровец*  и/или мини кексчета Боровец* на стойност 5 лв. с ДДС и участвай с номера на твоята фактура в томбола за спечелване на NutriBullet.

Наградите ще бъдат изтеглени на лотариен принцип в присъствието на представител на МЕТРО, посредством система за отчитане на покупките METRO Cash&Carry. Общ брой награди 11 бр. NutriBullet, от които по 1 бр. на МЕТРО магазин.

Дата на теглене на наградите: 17.07.2019г.

Организатор и отговорен за промоцията е Ден и Нощ България ООД.

Визията на наградата е с илюстративен характер.

*без значение от вида и грамажа

В тази промоция право на участие има всеки регистриран клиент на Метро, който пребивава на територията на Република България и има актуална към периода на провеждане на Промоцията МЕТРО карта.

В настоящата промоция НЕ могат да участват лица, работещи в „Ден и Нощ" ООД, и служители на търговските обекти, посочени в т. 29, както и техни преки родственици включително: деца, родители, братя, сестри, съпрузи.

В Промоцията участват следните видове продукти с търговска марка БОРОВЕЦ:

БОРОВЕЦ
Мюсли бисквити - различни видове
МЕ=1 бр. х 110 гр.

БОРОВЕЦ
Мини кексчета - различни видове
МЕ=24 бр. х 30 гр.

БОРОВЕЦ
Мини кексчета - различни видове
МЕ=1 бр. х 120 гр.

Всеки участник трябва да запази до тегленето на наградите оригиналната фактура, срещу която е получил правото да участва в Промоцията.

Наградите по т. 17  ще бъдат изтеглени на лотариен принцип (томбола) на 17.07.2019г. в присъствието на представители на “МЕТРО” и „Ден и Нощ“ ООД, посредством системата за отчитане на покупките на “Метро Кеш & Кери”.

Промоционалната награда е NutriBullet. Общ брой награди 11 бр. NutriBullet, от които по 1 бр. на МЕТРО магазин.

Тегленето на Наградaтa се извършва на случаен принцип, измежду всички участници, изпълнили коректно условията на играта, описани в т. 13. Клиентските номера на Печелившите участници ще бъдат публикувани на сайта на Промоцията.

Представител на Организатора, ще се свърже по телефона с печелившите в срок от пет работни дни, считано от датата на провеждане на томболата за получаване на наградата.

Представител на Организатора ще предаде наградата на съответния победител.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара