Спечелете електрическа косачка Fieldmann FZR2021-E


Краен срок - 9 юни 2019

🍀 Включи се в нашата игра и провери късмета си! 🍀

🎁 Страхотен помощник в грижата за любимата градина ще зарадва един от участниците, отговорили на въпроса: „Каква е ширината на косене на електрическа косачка Fieldmann FZR2021-E?“

🏆 Публикувай своя отговор като коментар под поста до 09.06, а един победител ще бъде изтеглен на 10.06.2019 г.

Участник в Играта може да бъде всяко физическо лице, навършилo 18-год. възраст, с постоянен адрес в България и валиден профил във Фейсбук (username).

Участието в Томболата е безплатно и не е обвързано с покупка. Участникът се включва в Играта, когато отговори на зададения въпрос, чрез коментар на Фейсбук страница www.facebook.com/PraktikerBG.

Всеки участник може да отговори на въпроса само веднъж и да участва само с един валиден профил. Дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани, некоректно от едно и също лице, се считат за невалидни и Организаторът си запазва правото да изтрие коментари към Играта впоследствие.

Печелившият ще бъде избран на случаен принцип, чрез томбола между участниците, дали отговор на зададения въпрос, с помощта на специализиран софтуер. Печелившият ще получи награда - 1 бр. електрическа косачка Fieldmann FZR2021-E.

Всички участници в Играта безусловно и неотменимо се съгласяват, че резултатите от тегленето са окончателни и не подлежат на оспорване от когото и да е, на каквото и да е основание.

Печелившият участник ще бъде обявен във Фейсбук страница www.facebook.com/PraktikerBG. В срок от 1 седмица от публикуването на името му във Фейсбук страница www.facebook.com/PraktikerBG печелившият участник трябва да се свърже с Организатора чрез лично съобщение във Фейсбук страница www.facebook.com/PraktikerBG, като посочи телефон за връзка, три имена и населено място, за да получи инструкции, в т.ч. оторизационен код за получаване на наградата. Всички получени от печелившия участник в тази връзка инструкции, дадени му от страна на Организатора в писмена и/или устна форма, са абсолютно задължителни. Организаторът по собствена преценка може да лиши съответния печеливш от правото му да получи награда, при пълно или частично неизпълнение на която и да е от дадените му инструкции. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара