Спечелете прахосмукачка, ютия с парогенератор и сокоизтисквачка от Philips


Краен срок - 30 юни 2019

Присъединете се към нашата игра
Само в 3 прости стъпки

#1 Изберете продукт

Използвайте търсачката по-долу, за да изберете продукта на Philips, който сте опитали / използвали и бихте искали да споделите вашето мнение с другите!

#2 Напишете отзив за него

На страницата на продукта (например, Sonicare Dimoand Clean Smart) кликнете върху бутона "Отзиви" и напишете отзив там.


#3 Потвърдете своята оценка

Отзивът ви ще бъде обработен, след като го изпратите. След това ще получите имейл (ако вече не е регистриран), за да потвърдите имейл адреса си. След това, ако оценката бъде приета, вие също ще участвате в томболата.

Участниците могат да спечелят една от следните награди:
I. Performer Ultimate прахосмукачка с торбичка FC8956/09
II. PerfectCare Expert Plus ютия с парогенератор GC8962/40
III. Avance Collection сокоизтисквачка HR1922/20

Всички пълнолетни и дееспособни физически лица – настоящи и бъдещи клиенти на Philips, които в периода на Кампанията са изпълнили едновременно следните условия:
-  Да имат регистрация в онлайн страницата на Philips / регистрация в My Philips /,
- Да са регистрирали закупените от тях продукти на Philips през последните 12 / дванадесет / месеца, предшестващи началната дата на Кампанията,
-  Изрично да са декларирали, че желаят да получават промоционални писма за продукти, услуги, събития и промоции на Philips,

Нямат право да участват:
-  Клиенти, закупили продукти от категориите „звук и визия”, „осветление“ и „автомобилни“. Те не участват в кампанията / ако има такива, да бъдат посочени категориите, така както са обозначени в онлайн сайта /.
- Служители на организатора „Филипс България” ЕООД и членовете на техните семейства, а именно техни съпруг/съпруга, роднини по права линия от първа степен (рожденни и осиновени деца, родител и осиновител), роднини по съребрена линия от втора степен (брат/ сестра ). 

Изпратената оценка се обработва и проверява от Организатора. Няма да бъдат допуснати до участие лица, чиято оценка не е публикувана, доколкото не е съобразена с Общите условия и Условията за оценка. На същите ще им бъде изпратен e-mail на предоставената електронна поща.

Организаторът си запазва правото да анулира впоследствие участието в промоцията на лица, които макар да са изпълнили посочените стъпки и оценката им да е публикувана, не отговарят на предпоставките за участие по раздел I. т.1 и 2.

Условия за оценка:
Когато започнете да пишете рецензия, имайте предвид следните точки:
Съсредоточете се върху продукта и разчитайте на собствения си опит
Докладвайте подробно какво ви харесва и какво не за продукта
Всички публикувани оценки трябва да отговарят на Общите условия
Запазваме си правото да не разкриваме оценката ви, ако публикувате следното съдържание или нарушавате други правила:
Употребявате дискриминационен, обиден или друг език, нарушаващ законите или добрите нрави.
Реклами, "спам" съдържание или препратка към други продукти, оферти или уебсайтове.
Имейл адреси, URL адреси, телефонни номера, адреси на физически или други контакти, критични или злонамерени коментари, други отзиви по преценка на Организатора.
Препратки към конкуренти, дистрибутори или специфична покупна цена, платена за продукта.
Ако искате да споделите с нас допълнителна информация за продуктовото портфолио, поръчката, доставката, обслужването на клиентите, моля не се свързвайте с нас по този канал, а се свържете с нас директно, като кликнете върху елемента от менюто.
Очакваме вашата оценка!

Печелившите участници се определят чрез томбола, която ще се проведе на 22.07.2019г от 10.00 часа. Коя награда печели всеки от победителите се определя по ред на изтеглените имена както следва:
- 1во място: FC8956/09
- 2ро място: GC8962/40
- 3то място: HR1922/20

В томболата участват само клиенти, отговарящи на изискванията на кампанията. Печелившите участници се уведомяват на посоченя от тях e-mail адрес в срок от 3 (три) работни дни, считано от датата на теглене на томболата и съставяне на протокола от тегленето. Всеки участник, определен за победител следва да предостави адрес, на който да му бъде доставена съответната награда в 14 дневен срок след предоставянето от негова страна на пълен адрес. Доставката се извършва чрез куриерска компания за сметка на Организатора.

Организаторът си запазва правото да се свързва с участниците при грешен или неточен адрес за доставка.


В случай че участник, определен за победител откаже да приеме наградата или не предостави адрес, на който да му бъде доставена съответната награда в рамките на 7 дни след изпращане на съобщението от страна на Организатора, се избира друг участник, който да получи неговата награда.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност, ваучери, друга предметна награда или стока, както и срещу услуги.
Организаторът не носи отговорност за дефекти или забавяне при предоставянето и/или получаването на наградите по вина на съответната куриерска компания.
Наградите са лични и не могат да бъдат прехвърляни за получаване от трети лица, различни от регистриралите се клиенти. Участниците нямат право на възнаграждение или получаване на други парични суми от Philips за изпратените от тях рецензии.
Организаторът си запазва правото да прави промени в обявените награди.

Едно лице има право да участва в Кампанията само с един регистриран профил.

Един участник в томболата може да спечели само една награда. Спечелилите награди лица от томболата не участват в следващите тегления.

ЛИНК за участие

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара