Спечелете 100 продуктови пакета Suchard


Краен срок - 9 юни 2019

Този месец празнуваме всеки ден със Suchard. Създай празнично пожелание и направи момента още по-специален. Включи се в седмичната томболата за награди!

Механизъм на Промоцията /Играта/:

Участникът трябва да посети сайта www.suchard.bg и чрез бутона „Изтегли пожелание“ да създаде своя Suchard картичка, следвайки стъпките:

• Стъпка 1: Да избере едно от предложенията с пожелания;
• Стъпка 2: Да избере бонбон Suchard към избраното пожелание;
• Стъпка 3: Да попълни регистрационната форма, въвеждайки следните полета:

- реален и функциониращ имейл адрес;
- потвърждение на captcha кода;
- потвърждение (чрез чек-бокс), че желаете да участва и е съгласен/а с Официалните правила на Играта.

Всеки потребител, по собствено желание, може да сподели във Facebook вече създадената Suchard картичка или да я изтегли на своето устройство, като това НЕ Е  задължителна стъпка за участие в томболата.

За да се включи във всяка една от седмичните томболи, всеки участник е необходимо да създаде минимум три Suchard пожелания за съответния период.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият имейл. За коректното отчитане на изтегленото от участника пожелание, участникът трябва да използва един и същ имейл. Едно физическо лице има право да участва само с един имейл.
Награди:

За периода на играта СА ПРЕДВИДЕНИ общо 100 бр. – продуктов пакет Suchard. Наградите ще се разпределят чрез четири томболи за всяка една от седмиците на активацията,  по 25 бр. за всеки един от периодите.

Всеки продуктов пакет SUCHARD включва:

- Кутия бонбони SUCHARD FIGARO 153г – 1 брой;
- Кутия бонбони SUCHARD AIDA 126г – 1 брой;
- Кутия бонбони SUCHARD CARMEN 121г – 1 брой.

Тегленето на наградите ще се извършва до 48 часа след края на всеки период на активността измежду всички участници, отговарящи на условията, описани в раздел „Механизъм“:

Период 1 – 13.05. до 19.05.2019 г. включително.
Период 2 – 20.05. до 26.05.2019 г. включително.
Период 3 – 27.05. до 02.06.2019 г. включително.
Период 4 – 03.06. до 09.06.2019 г. включително.

Печелившите ще бъдат публикувани на сайта в раздел Печеливши в рамките на 48 часа след края на всеки период от Играта чрез техните имейли, като последните 3 символа от всеки имейл ще бъдат скрити (напр. ivan***@abv.bg).

Тегленето на наградите ще се извършва чрез специално разработен за целта софтуер.

Един участник може да изтегли максимум 24 пожелания Suchard за периода на активността.

Един участник може да спечели само една награда.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриер. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции, относно получаването на наградата, в рамките на 20 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на марката.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара