Спечелете топ матрак НАНИ Aloe Memory


Краен срок - 13 май 2019

Включете се в дискусията и спечелете с НАНИ и BG-Mamma!

Споделете като коментар в темата своите ритуали преди лягане за здрав и спокоен сън.
На 14 май трима от Вас ще получат една от следните награди:
Първа награда: топ матрак НАНИ Aloe Memory 90x200
Втора награда: 2 възглавници НАНИ  Premium
Трета награда: 2 възглавници НАНИ Memory Пух

В периода от 07.05.2019 г. до 23:59 ч. на 13.05.2019 г. желаещите да участват в Играта трябва да изпратят отговор на въпроса Споделете като коментар в темата своите ритуали преди лягане за здрав и спокоен сън., публикуван в рамките на темата. Едва след публикуване на коментар лицето ще бъде регистриран като Участник в играта, съгласно настоящите Общи условия.

Трима участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип.

Всеки регистриран потребител може да участва в Играта само с един потребителски профил.

Всеки регистриран потребител на форум BG-Mamma ще бъде регистриран за участие в Играта само веднъж след публикуването на първото мнение. Следващи публикации в темата не дават допълнително право за регистрация в Играта.

Не се допуска публикуването и разпространението на текстове и материали, които противоречат на действащото българско законодателство, морала и добрите нрави, включително, но не само: текстове, снимки, материали, съобщения които съдържат порнография или подтикват към насилие и незачитане на човешкото достойнство, включително съдържащи заплаха за живота и телесната неприкосновеност на човека, пропагандиращи дискриминация, проповядващи фашистка, расистка или друга недемократична идеология, както и подтикващи към поведение, което нарушава обществения ред и общоприетите морални норми, снимки с еротично съдържание, с участие на малолетни и непълнолетни или предназначени за тях.

Печелившите участници се уведомяват на интернет страницата www.bg-mamma.com и/или в специалната тема от представители на форум BG-Mamma на 14.05.2019 г., като се използват екранните им имена за индивидуализиране. Всеки един от Победителите, чийто настоящ адрес е на територията на Република България, има право да получи наградата си по куриер на предварително посочен от него адрес в рамките на десет (10) работни дни. В случай, че наградата следва да се получи на място в офиса на Партньора, Организаторът уведомява за това спечелилите участници.

Във връзка с доставката на Наградата, всеки от спечелилите потребители следва да предостави на Организатора, посредством лично съобщение, своите три имена,  телефон за връзка и адрес за доставка. Наградата се доставя от Партньора на посочения от спечелилия участник адрес, по начин, какъвто Партньорът намери за подходящ (куриер, поща или друго).

В случай че предметната награда е на стойност над 100 лева, Партньорът се задължава да удържи и внесе за своя сметка дължимия за предоставената награда данък по сметката на Национална агенция по приходите в срок до края на месеца, следващ тримесечието, през което доходът от предметната награда е придобит от физическото лице. За предметни награди на незначителна стойност (под 100 лева) данък не се дължи.

Спечелилият Участник, който е спечелил предметна награда на стойност над 100 лева, е длъжен да декларира придобития доход с годишната си данъчна декларация в годината, следваща годината на получаването на наградата, съгласно чл. 50, ал. 3, б. „в“ във връзка с чл. 38, ал. 14 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица, като декларира стойността, както е посочена в приемо-предавателния протокол по т. 9.5. по-долу..

За целите на получаване на наградата, Организаторът предоставя данните (три имена, телефонен номер и адрес) на спечелилите потребители на Партньора с цел изготвяне на приемо-предавателни протоколи и извършване на доставката. Партньорът окомплектова наградите с издадените от него приемо-предавателни протоколи и ги изпраща на спечелилите потребители срещу ангажимент за връщане на подписан от спечелилите потребители екземпляр от протоколите за целите на данъчната отчетност на Партньора. Партньорът задължително посочва в приемо-предавателния протокол стойността на предметната награда, ако тя е над 100 лева, за целите на данъчното деклариране, съгласно т. 9.4. по-горе.

Получаването на Наградата се удостоверява с приемо-предавателен протокол при получаването ѝ при доставката й с куриер или чрез обратна разписка (товарителница), подписана от спечелилия Участник.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара