Спечели пътуване до Йордания и вълшебни награди от филма Аладин


Краен срок - 26 май 2019

Радио Сити и CITY TV ти дават шанс да се потопиш в магията на дългоочакваната екранизация на най-новата продукция на Дисни – Аладин!

В екзотичната приказка за очарователния крадец, принцесата и духа от лампата ще видите много екшън, пищни дворцови празненства и приключения.

Аладин, джинът и принцесата ви канят на вълнуващо приключение, което може да ви донесе и вълшебни награди.

Отговори правилно на въпроса, регистрирай се и можеш да спечелиш пътуване за двама до екзотичната Йордания или оригинални награди от филма!

За да участва в промоцията участникът трябва посети http://www.city.bg/ , да отговори правилно на зададения въпрос и да попълни регистрационната форма, за да участва в Играта.  При правилно попълване на данните си в регистрационната форма и правилен отговор на поставения въпрос, участникът получава правото да участва в томболата за наградите в играта – Голяма награда: пътуване за двама в Йордания или за една от шестте предметни награди от филма.

Потребителите, които искат да се регистрират за участие в промоцията е необходимо да попълнят коректно онлайн формата в сайта на http://www.city.bg/, която включва:

- малко име и фамилия на участника;
- местожителство;
- email и телефон за връзка с участника;

Регистрацията за участие е напълно безплатна.

Награди: Организаторът „Форум Филм България ООД“ предоставя наградите, които са както следва:

Голяма награда, включваща само и единствено:

- пътуване за двама в Йордания – конкретните дати за пътуването, ще бъдат уточнени след изтеглянето на победителя. Пътуването ще се извърши след 15 октомври 2019 г.

- самолетни билети за двама, в двете посоки по направление София – Йордания – София;
- трансфер от летището до хотела и обратно;
- медицинска застраховка;
- три нощувки за двама в хотел в Петра;

Всичко, което не е посочено в тези общи условия като включено в наградния пакет, не се включва. По-точно (но неограничено до), наградата не включва: разходи и храна, различни от посочените, посещение на туристически и други обекти, както и дължими данъци по ЗДДФЛ.

Оригиналните предметни награди от филма АЛАДИН, които ще бъдат раздадени на томболен принцип от страна на Организаторите, са както следва:

- 2 комплекта от магнитна рамка за снимка и чанта от филма АЛАДИН

- 2 бр. дамска тениска от филма АЛАДИН

- 2 бр. кукла на Жасмин от филма АЛАДИН

Условия за получаване на Голямата награда:

    - Победителят трябва да има навършени 18 години към момента на старта на промоцията, с постоянно местожителство в Република България, които са се регистрирали лично (не се допуска регистрация на дадено лице от чуждо име).

- Организаторите предоставят на победителя два възможни периода на пътуване, от които той трябва да посочи един. Ако е възпрепятстван за посочените два периода, то тогава Организаторите ще изберат друг участник, отговарящ на условията за получаване на Голямата награда и ще посочат него като победител.

Изтеглените печеливши ще получат обаждане от Организатора на предоставените от тях данни при регистрацията;

Наградите ще бъдат теглени на томболен принцип на 27.05.2019 г. Имената на печелившите ще бъдат обявени от организатора на 27.05.2019 г., след 18:00 ч.

Победителят за голямата награда трябва да потвърди до 15.06.2019 г., че ще ползва Голямата награда. Ако победителят откаже изрично да ползва Голямата награда или откаже предложените му от Организатора два, различни периода за пътуване, то тогава Организаторите имат право да изберат друг участник, отговарящ на условията за получаване на Голямата награда, който да бъде посочен като победител.

Победителят ще получи обаждане по телефона, който е оставил от Организатора при регистрация за участие в играта. При неверен телефон или липса на връзка, Организаторът не носи отговорност за непредоставяне на наградата и има право да изтегли друг участник за голямата награда.

Организаторът не носи отговорност, в случай че не успее да се свърже с победителите поради технически причини или заради неверни данни, подадени от тях при регистрирането в играта. Организаторът не носи отговорност, в случай че някой от победителите е обективно възпрепятстван да получи и използва наградата.

Победителите нямат право да получат паричната равностойност на спечелените от тях награди.

Организаторите на промоцията си запазвaт правото по всяко време да заменят наградата с друга – с еднаква или по-голяма стойност от посочения награден пакет.

При получаване на наградата победителят подписва приемо-предавателен протокол, с който приема наградата, както и декларация, с която декларира, че носи отговорност за всякакви данъчни задължения, които произлизат от приемането на наградата и е възможно да възникнат съгласно законодателството на Република България, включително ЗДДФЛ. Победителят следва да се обърне за съдействие към Дистрибутора за  издаване необходимите данъчни документи за стойността на получената предметна награда. Победителят трябва да декларира, че приема подписването на тази декларация и разбира смисъла й.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара