Спечелете чанти и комплекти с продукти Bioderma


Краен срок - 22 юли 2019

До 22 юли 2019 г. регистрирайте в своя профил касова бележка от покупката на поне един продукт Photoderm*, направена в периода 20 май – 22 юли 2019 г. С тази покупка ще можете да участвате в седмични томболи за един от 90 (деветдесет) комплекта за път**. (изображението е с илюстративна цел)

*В кампанията участват всички продукти Photoderm без стикове за устни. Промоционалните комплекти Photoderm се считат за един продукт.

**Комплектът включва несесер-органайзер, Atoderm Душ гел 100 мл, Sensibio H2O Мицеларна вода 100 мл и Photoderm Apres-soleil Мляко за след слънце 100 мл.

Девет от всички участници в кампанията, които са регистрирали касова бележка за покупката на поне един продукт Photoderm*, направена в периода 20 май – 22 юли 2019 г., ще спечелят на томболен принцип 9 (девет) чанти с продукти BIODERMA за цялостна грижа.***

Печелившите участници, които печелят голяма награда ще бъдат обявени на 10.06.2019 г., 1.07.2019 г. и 22.07.2019 г. включително на страницата „Кампании“ в CLUB BIODERMA. 

Photoderm е най-продаваната слънцезащитна гама в аптеките в България, 2012-2018г., AC Nielsen.

Тегленето на томболата ще се извърши по начин, който дава еднакъв шанс за спечелване на награда на всички участници, които отговарят на условието по чл. 3.

Ако регистрираната касова бележка не посочва ясно и недвусмислено, че участникът е закупил продукт Photoderm*, участникът няма право да получи шанс за участие в томболата за награди в Кампанията. Участникът няма право и на каквито и да било претенции за компенсация от страна на НАОС България ЕООД.

Ако регистрираната касова бележка съдържа покупка на различен продукт или продукти BIODERMA (освен Photoderm*) и покупката отговаря на Общите условия на CLUB BIODERMA, участникът ще може да участва с покупката си в Програма Лоялност на CLUB BIODERMA, но няма да получи шанс за участие в томболата в Кампанията.

Ако регистрираната от участник касова бележка вече е била регистрирана от същия или от друг участник или не бъде одобрена от администратор на CLUB BIODERMA, участникът няма право да участва в томболата за награди. Участникът няма право и на каквито и да било претенции за компенсация от страна на НАОС България ЕООД.

Един участник в Кампанията може да регистрира повече от една касова бележка с покупката на продукт Photoderm*. Всяка регистрирана и одобрена от администратор касова бележка дава нов шанс на участника да спечели една от наградите, описани в чл. 3.

Имената на участниците, изпълнили условията в т.3 на Кампанията, които получават комплект за път**, ще бъдат обявени всеки понеделник в периода от 27.05.2019 г. до 29.07.2019 г. включително на страницата „Кампании“ в CLUB BIODERMA.

Имената на участниците, изпълнили условията в т.3 на Кампанията, които получават чанта с продукти за цялостна грижа BIODERMA***, ще бъдат обявени на 10.06.2019 г., 1.07.2019 г. и 22.07.2019 г. включително на страницата „Кампании“ в CLUB BIODERMA.

Всички участници в Кампанията, които спечелят награда, ще получат имейл за това.

След получаването на имейла за награда, всеки печеливш участник разполага с 10 работни дни, за да влезе в профила си в CLUB BIODERMA и да попълни валиден телефонен номер, както и предпочитан от него офис на куриерска фирма „Спийди“, в който да получи своята награда от Кампанията.

Всяка награда от Кампанията се изпраща в рамките на 15 работни дни от момента на избора на офис на куриерска фирма „Спийди“, посочен от съответния печеливш.

В случай, че победителят не предостави своите данни за връзка в посочения в т. 13 срок, той може да получи своята награда и след това, като куриерските разходи са изцяло за негова сметка. За да заяви изпращане на наградата след посочения по-горе срок, печелившият участник следва да изпрати имейл на адрес club@club-bioderma.bg.

Съгласно разпоредбите на Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ) в сила от 1 януари 2019 година, на облагане подлежат парични и предметни награди на стойност над 100 (сто) лв., получени от физически лица чрез игри, състезания и конкурси, които не са предоставени от работодател или възложител. Спечелилият такава награда участник трябва да предостави на Организатора или подизпълнителя следните данни: три имена, ЕГН и валиден пощенски адрес, тъй като Организаторът е задължен да декларира на годишна база изплатените суми за парични и предметни награди (над 100 лева) в декларация по чл.73.. В тази връзка BIODERMA се задължава да предостави служебна бележка на деветимата печеливши на чанти с продукти на BIODERMA***. За да издадат служебна бележка, Организаторът или подизпълнителят на „КАМПАНИЯТА“ следва да получат от печелившия участник следните данни: трите имена, ЕГН и валиден пощенски адрес. Тези и други данни ще бъдат обработвани според условията на Раздел 9 в Общите условия на сайта.

*В кампанията участват всички продукти Photoderm без стикове за устни. Промоционалните комплекти Photoderm се считат за един продукт.
**Комплектът включва несесер-органайзер, Atoderm Душ гел 100 мл, Sensibio H2O Мицеларна вода 100 мл и Photoderm Apres-soleil Мляко за след слънце 100 мл.
***Комплектът включва плажна чанта, Atoderm Душ гел 1 л, Sensibio H2O Мицеларна вода 500 мл с помпа, Photoderm Фамилно мляко SPF 50+ 250 мл и Photoderm Apres-soleil Мляко за след слънце 500 мл.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара