Спечелете All Inclusive ваканция в Несебър


Краен срок - 1 август 2019

Направи си снимка в Raffy Bar & Gelato и спечели незабравима семейна ALL INCLUSIVE ваканция на брега на морето за двама.

Как да участвам?

Изпратете ваша снимка или такава, на която сте с вашата компания. Единственото условие е да бъде направена в някое от нашите заведения в цялата страна. Вашите кадри можете да изпращате чрез  лично съобщение на нашата основна фейсбук страница: www.facebook.com/raffybargelato

Всеки участник може да изпраща неограничен брой кадри, но не повече от 1 на ден, направени по време на различни посещения.

Награда:

Победителят ще бъде изтеглен с томбола на живо във фейсбук страницата ни. Наградата е уикенд на море в гр. Несебър за двама души.

Един от най-добрите хотелски All Inclusive комплекси на българското черноморие - Sol Nessebar Resort , ще ви изненада с разнообразието от услуги и възможности за забавления, тематичните барове и ресторанти и двете Аква парк зони за деца и възрастни. Комплексът се състои от 3 хотела: Бей, Маре и Палас, разположени на крачки от брега, сред богато озеленен парк и само на 2 км от централната част на Несебър.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара